Partener de implementare

Închis

Social

CENTRU PENTRU COPII DEFAVORIZATI

Asociatie Asistente Rutiere A-CAR VASLUI

Suma target

653 RON

900.000 RON

8 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociatia are caracter educational, social, cultural, stintiinfic si umanitar de educatie, siguranta si servicii de asistenta rutiera, dezvoltarea interesului conducatorilor auto, imbunatatirea cadrului legislativ in domeniu.  Promovarea si dezvoltarea sigurantei rutiere, asistenta si servicii rutiere, administrative, legale, elaborarea si realizarea programelor privind specializarea si perfectionarea conducatori auto, organizarea de manifestari stiintifice (congrese, conferinte, simpozioane, seminarii, colocvii, targuri, expozitii), promovarea si sustinerea unor activitati sportive, educationale, studii, cercetari, burse, locuri de munca, ajutor umanitar in conditii normale si de urgenta, ajutor pentru persoane nevoiase, servicii turistice, starea vremii etc.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

17.01.2017 - 31.03.2023

Scopul proiectului

Proiect de caritate are in centru copilul , care, prin deschiderea si inocenta sa , ne ajuta sa credem intr.o lume care poate deveni mai buna , ne ajuta sa mergem in fiecare zi mai departe . Ne dorim ca toti oameni de buna-credinta si cu suflet mare , sa poata partecipa activ in cadrul actiuni noastre pentru a realiza proiect.  

Beneficiarii proiectului

Sărăcia omoară visuri. Mii de copii din judeţul Vaslui privesc plini de speranţe spre viitor însă lipsa banilor şi grijile de zi cu zi îi fac să renunţe treptat la planurile lor. Fă și tu un Copil Fericit!În judeţul Vaslui sunt mii de astfel de copii. Mulţi dintre ei sunt şi talentaţi. Din păcate părinţii nu au bani ca să le susţină visurile. Cei mai mulţi abandonează şcoala după clasa a 8-a şi sunt condamnaţi la un trai modest. Ajuta-ne impotriva saraciei, copiii nu au vina!

De ce să donez?

A-CAR VASLUI, ONG de utilitate publica, va cere ajutorul pentru a atinge rezultatele din cadrul programului dedicat persoanelor defavorizate. Am inceput programul de construcție pentru un centru pentru copii,

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatie Asistente Rutiere A-CAR VASLUI

Asociatia are caracter educational, social, cultural, stintiinfic si umanitar de educatie, siguranta si servicii de asistenta rutiera, dezvoltarea interesului conducatorilor auto, imbunatatirea cadrului legislativ in domeniu.  Programul principal al asociaţiei noastre este de a promova educaţia în domeniul siguranţei rutiere. Nivelurile impresionante ale cazurilor de deces, pe drumuri, ne-au facut să promovam un program de educaţie si de siguranţă rutieră la şcoli, astfel încât tinerii să aiba cunoştinţa de pericolul real la care se expun atunci cand au un comportament incorect în trafic. Asociaţia a iniţiat programul pentru construcţia unei clădiri destinată copiilor defavorizaţi din judeţul Vaslui.