Sanatate

Campania de informare si prevenire Fara Droguri Tu ai puterea de a face diferenta

Perioada: 15.09.2023 - 31.12.2023 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Suntem determinați să combatem consumul de droguri în comunitatea noastră și să construim un viitor mai sănătos.

Obiectivele noastre sunt clare:

Strângerea de Fonduri - Dorim să colectăm resurse financiare pentru campanii antidrog eficiente, evenimente speciale și programe educaționale pentru tineri.

Susținerea Campaniilor Antidrog - Ne alăturăm altor inițiative pentru a amplifica impactul și a crea un viitor fără droguri

Promovarea Conștientizării - Vrem să educăm publicul cu privire la riscurile consumului de droguri și să informăm tinerii.

Implicarea Comunității - Unim oamenii pentru schimbări reale și durabile

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul nostru este clar și nobil: să contribuim la reducerea consumului de droguri și să promovăm un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și al comunității noastre. Ne propunem să atingem acest scop prin intermediul campaniilor antidrog, educației și conștientizării.

Cui donez?

✨ Prevenirea Consumului de Droguri - Ajutăm tinerii să evite capcana drogurilor prin educație și conștientizare.

✨ Sprijinirea Tinerilor - Oferim alternative sănătoase și activități extracurriculare pentru o viață mai bună.

✨ Dezvoltarea Resurselor Educaționale - Asigurăm accesul la informații actualizate și resurse educaționale.

✨ Îmbunătățirea Sănătății Comunității - Furnizăm servicii de consiliere și reabilitare pentru cei afectați de droguri.

✨ Crearea unui Mediu Sigur - Contribuim la construirea unui mediu sănătos pentru tineri și comunitate.

Dacă dorești să susții financiar campania, poți face o donatie aici: LINK https://bit.ly/3Eok8GC Fiecare contribuție contează!

De ce să donez?

Alegând să donezi pentru campania noastră antidrog, alegi să susții cauza prevenirii consumului de droguri, să ajuți tinerii să-și construiască un viitor mai luminos și să contribui la dezvoltarea unei comunități mai sănătoase și mai sigure.

Ajută-ne să facem această schimbare posibilă! Fiecare contribuție contează și ne apropie de un viitor mai bun pentru toți. #FărăDroguri este un angajament pentru un viitor mai strălucitor.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Tomoniu Antonio:
🤝Sprijină Campania antidrog 🎁 Donează Aici 💳 https://bit.ly/3Eok8GC 🙏Susține Cauza! 🌍
marți, 3 octombrie 2023 13:20:31
Tomoniu Antonio:
📋Completează Chestionarul Aici https://forms.gle/bBmWENg6fwwGP3KN9 și alătură-te mișcării #FărăDroguri #ChimiaFericirii #PlatformaWebFărăDroguri🌈💪
marți, 3 octombrie 2023 13:19:09
Tomoniu Antonio:
✨ Descoperă Ghidul "Chimia Fericirii" - Alternativa Naturală la Droguri! 📘 Descarcă GRATUIT Ghidul LINK AICI 🔗https://www.docdroid.net/jZuU5wm/ghid-practic-chimia-fericirii-o-cale-sanatoasa-catre-bucurie-2023-pdf
Serotonina - Suntem mai fericiți în lumina soarelui. 🌞
Ocitocina - Valoarea unei îmbrățișări sincere. ❤️
Dopamina - Bucuria de a atinge obiectivele. 🚀
Endorfinele - Râsul și ciocolata neagră, surse de fericire.🏃‍♂️
marți, 3 octombrie 2023 13:18:59
Tomoniu Antonio:
ANA arată că în România se manifestă un consum problematic de heroină, canabis, Ecstasy și cocaină 15 – 24 ani. Statisticile arată, pe de altă parte, că vârsta persoanelor care consuma droguri a scăzut la 13 – 14 ani.

Cifrele oficiale indică 1,2 milioane de consumatori ocazionali sau dependenți la nivel național, însă în realitate numărul acestora este mult mai mare. Peste 16% dintre tineri au consumat măcar o dată droguri sau consumă ocazional
vineri, 29 septembrie 2023 15:23:03
Tomoniu Antonio:
Conform ultimului RAPORT NAŢIONAL ANA PRIVIND SITUAŢIA DROGURILOR 2021 ROMÂNIA Noi evoluții şi tendințe Consumul de droguri și principalele droguri consumate în România:
- 10,7% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 15-64 ani au consumat cel puțin un tip de drog ilicit de-a lungul vieții, în timp ce, 6% dintre ei au consumat și în ultimul an, iar 3,9% au consumat şi în ultima lună.
vineri, 29 septembrie 2023 15:22:43
Tomoniu Antonio:
Fostul Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse Gabriela Firea a prezentat date statistice privind consumul de droguri în România. Cifrele oficiale indică 1,2 milioane de consumatori ocazionali sau dependenți la nivel național, însă în realitate numărul acestora este mult mai mare. Peste 16% dintre tineri au consumat măcar o dată droguri sau consumă ocazional. SURSA: www.mediafax.ro/social/cati-consumatori-ocazionali-de-droguri-are-romania-20854898
vineri, 29 septembrie 2023 15:22:30
Tomoniu Antonio:
Problema drogurilor în România, aproape neimportantă pentru primii oameni ai țării Vârsta medie la care poate debuta consumul de droguri, în special canabis și combinații de droguri sintetice, a scăzut în prezent la 13 ani, potrivit specialiștilor Agenției Naționale Antidrog, conform romania.europalibera. SURSA: www.euractiv.ro/politic-intern/problema-drogurilor-in-romania-aproape-neimportanta-pentru-primii-oameni-ai-tarii-29417
vineri, 29 septembrie 2023 15:22:09
919 vizualizări

ONG - Asociatia Dorna Tismana ADT

SCOP: - Asociația “Dorna Tismana” ADT are drept scop informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural/local si zonal/regional in vederea dezvoltării asociative la nivelul comunităților ținta în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai.

 

Adresă:

Str. . Principala,  nr. 153 orașul Tismana , Jud. Gorj,  România cod poștal 217495

Telefon: 078 4321 121
Contact: Tomoniu Gheorghe Antonio