Partener de implementare

Deschis

Sanatate

Campania de informare si prevenire Fara Droguri Tu ai puterea de a face diferenta

Asociatia Dorna Tismana ADT

Suma target

0 RON

50.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Suntem determinați să combatem consumul de droguri în comunitatea noastră și să construim un viitor mai sănătos. Obiectivele noastre sunt clare: ✨ Strângerea de Fonduri - Dorim să colectăm resurse financiare pentru campanii antidrog eficiente, evenimente speciale și programe educaționale pentru tineri. ✨ Susținerea Campaniilor Antidrog - Ne alăturăm altor inițiative pentru a amplifica impactul și a crea un viitor fără droguri ✨ Promovarea Conștientizării - Vrem să educăm publicul cu privire la riscurile consumului de droguri și să informăm tinerii. ✨ Implicarea Comunității - Unim oamenii pentru schimbări reale și durabile

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

15.09.2023 - 31.12.2024

Scopul proiectului

Scopul nostru este clar și nobil: să contribuim la reducerea consumului de droguri și să promovăm un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și al comunității noastre. Ne propunem să atingem acest scop prin intermediul campaniilor antidrog, educației și conștientizării.

Beneficiarii proiectului

✨ Prevenirea Consumului de Droguri - Ajutăm tinerii să evite capcana drogurilor prin educație și conștientizare. ✨ Sprijinirea Tinerilor - Oferim alternative sănătoase și activități extracurriculare pentru o viață mai bună. ✨ Dezvoltarea Resurselor Educaționale - Asigurăm accesul la informații actualizate și resurse educaționale. ✨ Îmbunătățirea Sănătății Comunității - Furnizăm servicii de consiliere și reabilitare pentru cei afectați de droguri. ✨ Crearea unui Mediu Sigur - Contribuim la construirea unui mediu sănătos pentru tineri și comunitate. Dacă dorești să susții financiar campania, poți face o donatie aici: LINK https://bit.ly/3Eok8GC Fiecare contribuție contează!

De ce să donez?

Alegând să donezi pentru campania noastră antidrog, alegi să susții cauza prevenirii consumului de droguri, să ajuți tinerii să-și construiască un viitor mai luminos și să contribui la dezvoltarea unei comunități mai sănătoase și mai sigure. Ajută-ne să facem această schimbare posibilă! Fiecare contribuție contează și ne apropie de un viitor mai bun pentru toți. #FărăDroguri este un angajament pentru un viitor mai strălucitor.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Dorna Tismana ADT

SCOP: - Asociația “Dorna Tismana” ADT are drept scop informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural/local si zonal/regional in vederea dezvoltării asociative la nivelul comunităților ținta în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai.