Sanatate

Campania de informare si prevenire NU Droguri

Perioada: 15.09.2023 - 31.12.2024 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Campania noastră antidrog are ca obiective principale strângerea de fonduri, susținerea campaniilor antidrog, promovarea conștientizării și implicarea comunității. Vrem să adunăm resursele financiare necesare pentru a organiza campanii de prevenire și educație antidrog eficiente, inclusiv evenimente, programe educaționale și materiale informative. În același timp, dorim să informăm publicul despre importanța prevenirii consumului de droguri și să mobilizăm susținerea și implicarea comunității. Suntem dedicați transparenței și responsabilității în gestionarea fondurilor pentru a asigura că fiecare donator este la curent cu modul în care sunt utilizate resursele pentru scopurile stabilite.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul nostru este să strângem fonduri pentru promovarea unui stil de viață sănătos și prevenirea consumului de droguri prin evenimente, materiale educaționale și colaborări cu specialiști, contribuind la siguranța tinerilor.

Cui donez?

Donând pentru campania noastră antidrog, susțineți tinerii din comunitatea noastră. Ei se confruntă cu creșterea consumului de droguri, lipsa de informații corecte, lipsa alternativelor sănătoase, impactul asupra performanței școlare și riscuri de sănătate publică. Donațiile dvs. ajută la prevenirea consumului de droguri, oferind tinerilor șansa unui viitor mai sigur și mai sănătos. Contribuiți la o comunitate mai prosperă!

De ce să donez?

Donează pentru campania noastră antidrog și susține:

  • Prevenirea consumului de droguri prin educație și conștientizare.
  • Sprijinul tinerilor prin oferirea de alternative sănătoase și activități extracurriculare.
  • Dezvoltarea resurselor educaționale pentru informare actualizată.
  • Îmbunătățirea sănătății comunității și servicii de reabilitare.
  • Crearea unui mediu sigur și sănătos pentru tineri și comunitatea noastră. Contribuie la un viitor mai luminos!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Tomoniu Antonio:
ANA arată că în România se manifestă un consum problematic de heroină, canabis, Ecstasy și cocaină 15 – 24 ani. Statisticile arată, pe de altă parte, că vârsta persoanelor care consuma droguri a scăzut la 13 – 14 ani.

Cifrele oficiale indică 1,2 milioane de consumatori ocazionali sau dependenți la nivel național, însă în realitate numărul acestora este mult mai mare. Peste 16% dintre tineri au consumat măcar o dată droguri sau consumă ocazional
vineri, 29 septembrie 2023 15:24:12
Tomoniu Antonio:
https://www.ecomunicate.ro/articole/chimia-fericirii-vs-droguri-o-cale-sanatoasa-catre-bucurie/
miercuri, 27 septembrie 2023 15:00:41
Tomoniu Antonio:
https://www.jurnalfinanciar.ro/avantajele-antreprenoriatului-ca-alternativa-la-droguri/
miercuri, 27 septembrie 2023 15:00:04
508 vizualizări

ONG - Asociatia Dorna Tismana ADT

SCOP: - Asociația “Dorna Tismana” ADT are drept scop informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural/local si zonal/regional in vederea dezvoltării asociative la nivelul comunităților ținta în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai.

 

Adresă:

Str. . Principala,  nr. 153 orașul Tismana , Jud. Gorj,  România cod poștal 217495

Telefon: 078 4321 121
Contact: Tomoniu Gheorghe Antonio