Partener de implementare

Deschis

Sanatate

Campania de informare si prevenire NU Droguri

Asociatia Dorna Tismana ADT

Suma target

0 RON

50.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Campania noastră antidrog are ca obiective principale strângerea de fonduri, susținerea campaniilor antidrog, promovarea conștientizării și implicarea comunității. Vrem să adunăm resursele financiare necesare pentru a organiza campanii de prevenire și educație antidrog eficiente, inclusiv evenimente, programe educaționale și materiale informative. În același timp, dorim să informăm publicul despre importanța prevenirii consumului de droguri și să mobilizăm susținerea și implicarea comunității. Suntem dedicați transparenței și responsabilității în gestionarea fondurilor pentru a asigura că fiecare donator este la curent cu modul în care sunt utilizate resursele pentru scopurile stabilite.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

15.09.2023 - 31.12.2024

Scopul proiectului

Scopul nostru este să strângem fonduri pentru promovarea unui stil de viață sănătos și prevenirea consumului de droguri prin evenimente, materiale educaționale și colaborări cu specialiști, contribuind la siguranța tinerilor.

Beneficiarii proiectului

Donând pentru campania noastră antidrog, susțineți tinerii din comunitatea noastră. Ei se confruntă cu creșterea consumului de droguri, lipsa de informații corecte, lipsa alternativelor sănătoase, impactul asupra performanței școlare și riscuri de sănătate publică. Donațiile dvs. ajută la prevenirea consumului de droguri, oferind tinerilor șansa unui viitor mai sigur și mai sănătos. Contribuiți la o comunitate mai prosperă!

De ce să donez?

Donează pentru campania noastră antidrog și susține: Prevenirea consumului de droguri prin educație și conștientizare. Sprijinul tinerilor prin oferirea de alternative sănătoase și activități extracurriculare. Dezvoltarea resurselor educaționale pentru informare actualizată. Îmbunătățirea sănătății comunității și servicii de reabilitare. Crearea unui mediu sigur și sănătos pentru tineri și comunitatea noastră. Contribuie la un viitor mai luminos!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Dorna Tismana ADT

SCOP: - Asociația “Dorna Tismana” ADT are drept scop informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul rural/local si zonal/regional in vederea dezvoltării asociative la nivelul comunităților ținta în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai.