Social

Centrul Social de Informare si Caritate din Ardeal

Perioada: 24.11.2015 - 31.12.2017 Activ în
12803,00 Lei
Sumă target: 60000 Lei
Donează

Descriere

În viitor dorim să înființăm Centrul Social de Informare și Caritate din Ardeal care, va funcționa ca sediu principal al organizației noastre, dar ne va oferi și posibilitatea de stocare a bunurilor provenite din donații (mobilier, obiecte electrocasnice, îmbracăminte-încălțăminte, jucării, etc).

Primul pas pentru realizarea acestui proiect a fost stabilirea obiectivului principal: achiziționarea unui teren ușor accesibil în Ardeal, undeva între Cluj-Napoca și Târgu-Mureș care, ar facilita conexiunea între punctele de lucru existente și cele viitoare. 

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului:

 

1. Achiziționarea unui teren

2. Înființarea CeICA (Centrul de Informare si Caritate din Ardeal)

3. Extinderea activitaților Serviciului de Ajutor Telefonic (în timp și spațiu)

 

În acest fel vom putea oferi mult mai mult ajutor și vom eficientiza activitatea Serviciului de Ajutor Telefonic.

Cui donez?

Persoana donatoare donează Asociației Solidaris care, va investi în totalitate suma adunată în realizarea proiectului numit Centrul Social de Informare și Caritate din Ardeal.

De ce să donez?

Donația Dvs ne oferă posibilitatea construirii unui centru propriu, care ar fi o șansă extraordinară pentru noi toți.

Se nasc nenumărate idei bune în lumea largă. Cu toate acestea prea puține devin realitate, fiindcă pe lângă idee e nevoie de foarte multe lucruri: de oameni entuziaști, mult timp și energie, susținători, experiență, mijloace fixe și desigur, un spațiu unde să ne desfășurăm activitățile. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5992 vizualizări

ONG - Asociatia Solidaris

Obiectul principal de activitate al Asociației Solidaris este Serviciul de Ajutor Telefonic. Funcționarea Serviciului nostru la doua numere de telefon, la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș este ideea principala. La aceste numere de telefon primim atât solicitarile (alimente, medicamente, cumpărături, etc), cât și ofertele (voluntariat, sprijin financiar, donații diverse) care ne sunt adresate, indiferent de etnie, vârstă, sex sau confesiune. În cei șapte ani de existență telefoanele noastre au sunat de 6.000 de ori. Din aceste apeluri 1.500 au fost apelanți noi.

Adresă: 400469, str Alverna 35, Cluj, Romania
Telefon: 0753 56 56 56
Contact: Sajo Norbert
Website: www.solidaris.ro