Partener de implementare

Închis

Social

Centrul Social de Informare si Caritate din Ardeal

Asociatia Solidaris

Suma target

12.803 RON

60.000 RON

165 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

În viitor dorim să înființăm Centrul Social de Informare și Caritate din Ardeal care, va funcționa ca sediu principal al organizației noastre, dar ne va oferi și posibilitatea de stocare a bunurilor provenite din donații (mobilier, obiecte electrocasnice, îmbracăminte-încălțăminte, jucării, etc). Primul pas pentru realizarea acestui proiect a fost stabilirea obiectivului principal: achiziționarea unui teren ușor accesibil în Ardeal, undeva între Cluj-Napoca și Târgu-Mureș care, ar facilita conexiunea între punctele de lucru existente și cele viitoare. 

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

24.11.2015 - 31.12.2017

Scopul proiectului

Scopul proiectului:   1. Achiziționarea unui teren 2. Înființarea CeICA (Centrul de Informare si Caritate din Ardeal) 3. Extinderea activitaților Serviciului de Ajutor Telefonic (în timp și spațiu)   În acest fel vom putea oferi mult mai mult ajutor și vom eficientiza activitatea Serviciului de Ajutor Telefonic.

Beneficiarii proiectului

Persoana donatoare donează Asociației Solidaris care, va investi în totalitate suma adunată în realizarea proiectului numit Centrul Social de Informare și Caritate din Ardeal.

De ce să donez?

Donația Dvs ne oferă posibilitatea construirii unui centru propriu, care ar fi o șansă extraordinară pentru noi toți. Se nasc nenumărate idei bune în lumea largă. Cu toate acestea prea puține devin realitate, fiindcă pe lângă idee e nevoie de foarte multe lucruri: de oameni entuziaști, mult timp și energie, susținători, experiență, mijloace fixe și desigur, un spațiu unde să ne desfășurăm activitățile. 

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Solidaris

Obiectul principal de activitate al Asociației Solidaris este Serviciul de Ajutor Telefonic. Funcționarea Serviciului nostru la doua numere de telefon, la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș este ideea principala. La aceste numere de telefon primim atât solicitarile (alimente, medicamente, cumpărături, etc), cât și ofertele (voluntariat, sprijin financiar, donații diverse) care ne sunt adresate, indiferent de etnie, vârstă, sex sau confesiune. În cei șapte ani de existență telefoanele noastre au sunat de 6.000 de ori. Din aceste apeluri 1.500 au fost apelanți noi.