Social

Centrul de hipoterapie

Perioada: 20.03.2020 - 01.06.2023 Activ în Vâlcea
1580,00 Lei
Sumă target: 200000 Lei
Donează

Descriere

 Centrul de hipoterapie are menirea de a  de a sustine activitati sportive de echitatie, drumetii calare in peisajul natural si alternativ tratamente complexe pentru anumite afectiuni care sa utilizeze factorii  naturali prezenti  si hipoterapia (terapia asistată de cal).

Articole externe

Scopul proiectului

Înființarea unei întreprinderi sociale având ca obiect de activitate echitația și acordarea de servicii de hipoterapie.

Cui donez?

Serviciile de hipoterapie vor completa paleta de servicii acordate de ‚;Centrul de recuperare medicala’ aflat in administrarea Fundatiei Inima pentru Inima, situat in vecinatatea centrului ecvestru, unde sunt oferite si posibilitati de cazare.

De ce să donez?

In judetul Valcea nu exista posibilitatea practicarii echitatiei ca activitate separata destinata terapiei individuale pentru persoanele cu nevoi speciale.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Inima pentru Inima Fundatia:
Prin construirea centrului de hipoterapie, Fundaţia ”Inimă pentru Inimă” oferă suport copiilor cu afecţiuni fizice și mentale (ADHD, autism, sindrom Down, etc), în procesul de recuperare.
Pașii pe care trebuie sa
miercuri, 1 februarie 2017 13:52:53
Inima pentru Inima Fundatia:
Fundația ”Inimă pentru Inimă” înființată în 1997, este acreditată ca furnizor de servicii sociale, oferă servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltă și aplică conceptul de economie socială, promovează voluntariatul social în rândul tinerilor, susține și sprijină dezvoltarea comunităților locale unde își desfășoară activitatea.
marți, 31 ianuarie 2017 16:47:53
Inima pentru Inima Fundatia:
Prin construirea centrului, Fundaţia ”Inimă pentru Inimă” oferă suport copiilor cu afecţiuni fizice și mentale (ADHD, autism, sindrom Down, etc), în procesul de recuperare. O parte din personalul angajat provine din beneficiari ai proiectelor noastre, deveniţi astăzi medici, psihologi, kinetoterapeuti si medici veterinari.
marți, 31 ianuarie 2017 16:47:29
Inima pentru Inima Fundatia:
Avem construite cuprinde spatii de cazare, cabinete medicale de recuperare și urmează amenajarea exterioară a terenului în suprafaţă de 6000 mp, construirea grajdurilor pentru cai şi a manejului.
marți, 31 ianuarie 2017 16:47:13
Inima pentru Inima Fundatia:
Centrul de hipoterapie este localizat în stațiunea Ocnele Mari, județul Vâlcea, în imediata apropiere a ștrandului cu apă sărată, face parte dintr-un proiect finalizat partial în anul 2013 și pune în valoare efectele benefice ale hipoterapiei ce apar printr-o împletire a muncii terapeuților cu forța psihică, mișcarea și afecțiunea calului.
marți, 31 ianuarie 2017 16:47:00
Inima pentru Inima Fundatia:
Fundația ”Inimă pentru Inimă” din Râmnicu Vâlcea, organizație neguvernamentală reprezentativă în domeniul protecției drepturilor copilului din județul Vâlcea, are în portofoliul său un proiect special care îmbină inițiativa antreprenorială cu misiunea pe care o servește de 20 de ani: Centrul de hipoterapie Ocnele Mari, județul Vâlcea.

marți, 31 ianuarie 2017 16:46:21
10930 vizualizări

ONG - Fundatia Inima pentru Inima

 

Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor

Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.

 

 
Adresă:

Sediul social: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 9, bloc F, scara A, apt. 9, județul Vâlcea

Sediul operativ: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 8, bloc S1, scara C, apt. 17, județul Vâlcea

Telefon: +40250736307
Contact: Ec. Lidia Dobre - președinte
Website: www.ipi.ro