Partener de implementare

Închis

Social

Centrul de hipoterapie

Fundatia Inima pentru Inima

Suma target

1.580 RON

200.000 RON

36 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

 Centrul de hipoterapie are menirea de a  de a sustine activitati sportive de echitatie, drumetii calare in peisajul natural si alternativ tratamente complexe pentru anumite afectiuni care sa utilizeze factorii  naturali prezenti  si hipoterapia (terapia asistată de cal).

Detalii proiect

Aria de acoperire

Vâlcea

Perioada donații

20.03.2020 - 01.06.2023

Scopul proiectului

Înființarea unei întreprinderi sociale având ca obiect de activitate echitația și acordarea de servicii de hipoterapie.

Beneficiarii proiectului

Serviciile de hipoterapie vor completa paleta de servicii acordate de ‚;Centrul de recuperare medicala’ aflat in administrarea Fundatiei Inima pentru Inima, situat in vecinatatea centrului ecvestru, unde sunt oferite si posibilitati de cazare.

De ce să donez?

In judetul Valcea nu exista posibilitatea practicarii echitatiei ca activitate separata destinata terapiei individuale pentru persoanele cu nevoi speciale.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Inima pentru Inima

  Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.