Sanatate

Dar din dar se face VIATA

Perioada: 05.12.2012 - 31.12.2014 Activ în Bucuresti
30905,00 Lei
Sumă target: 5000000 Lei
Donează

Descriere

Obiectivul proiectului: achizitionarea de aparate de radioterapie necesare tratarii  bolnavilor de cancer. In lipsa unor registre nationale ale bolnavilor de cancer, se estimeaza ca in prezent sunt peste 100.000 pacienti diagnosticati cu cancer si anual apar alte 3.000 noi cazuri. 70% dintre pacientii bolnavi de cancer au nevoie de radioterapie pe parcursul tratamentului. Din cauza faptului ca la noi aparatura este insuficienta si invechita, copiii NU pot face radioterapie iar adultii sunt inscrisi pe lungi liste de asteptare, desi in tratarea cancerului fiecare secunda conteaza.

 

 

Articole externe

De ce să donez?

In tarile europene civilizate peste 80% din copiii bolnavi de cancer inving boala. In Romania 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare. Impreuna putem da sanse la viata acestor copii, suplinind ceea ce sistemul de sanatate din Romania este incapabil sa faca.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4076 vizualizări

ONG - Asociatia Daruieste Viata

Dăruieşte Viaţă are ca scop strângerea de fonduri menite să sprijine sistemul medical românesc.

Campaniile si proiectele noastre sunt menite sa sprijine sistemul sanitar acolo unde este cazul (ex.modernizării secţiilor de radioterapie în cele mai importante centre oncologice din România) sau sa produca schimbari profunde acolo unde este cazul (ex. disfunctionalitati in cadrul Ministerului Sanatatii care duc la lipsa unor medicamente esentiale pentru tratarea cancerului).

 

Asociatia a fost fondata de catre Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu şi Bianca Voinescu, membri fondatori ai Salveaza Vieti.

Adresă: Str. Arion 8, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0724047395
Contact: Carmen Uscatu