Partener de implementare

Închis

Sanatate

Dar din dar se face VIATA

Asociatia Daruieste Viata

Suma target

30.905 RON

5.000.000 RON

473 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Obiectivul proiectului: achizitionarea de aparate de radioterapie necesare tratarii  bolnavilor de cancer. In lipsa unor registre nationale ale bolnavilor de cancer, se estimeaza ca in prezent sunt peste 100.000 pacienti diagnosticati cu cancer si anual apar alte 3.000 noi cazuri. 70% dintre pacientii bolnavi de cancer au nevoie de radioterapie pe parcursul tratamentului. Din cauza faptului ca la noi aparatura este insuficienta si invechita, copiii NU pot face radioterapie iar adultii sunt inscrisi pe lungi liste de asteptare, desi in tratarea cancerului fiecare secunda conteaza.    

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

05.12.2012 - 31.12.2014

De ce să donez?

In tarile europene civilizate peste 80% din copiii bolnavi de cancer inving boala. In Romania 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare. Impreuna putem da sanse la viata acestor copii, suplinind ceea ce sistemul de sanatate din Romania este incapabil sa faca.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Daruieste Viata

Dăruieşte Viaţă are ca scop strângerea de fonduri menite să sprijine sistemul medical românesc. Campaniile si proiectele noastre sunt menite sa sprijine sistemul sanitar acolo unde este cazul (ex.modernizării secţiilor de radioterapie în cele mai importante centre oncologice din România) sau sa produca schimbari profunde acolo unde este cazul (ex. disfunctionalitati in cadrul Ministerului Sanatatii care duc la lipsa unor medicamente esentiale pentru tratarea cancerului).   Asociatia a fost fondata de catre Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu şi Bianca Voinescu, membri fondatori ai Salveaza Vieti.