Educație

Drawing rocks

Perioada: 12.02.2021 - 12.02.2022 Activ în Bucuresti Cluj Iasi
0 Lei
Sumă target: 5000 Lei

Descriere

Drawing Rocks e o initiativa educationala care isi propune sa vina in ajutorul studentilor si tinerilor arhitecti aflati la inceput de cariera, unica in Romania prin caracterul accesibil crescut si prin subiectele abordate. Discutiile pe care le facilitam au rolul de a oferi noi perspective si informatii din domeniul arhitecturii si de a incuraja conversatii pe teme deseori evitate sau insuficient descrise in comunitatea profesionala.

Scopul proiectului

Venim in ajutorul tinerilor profesionisti in arhitectura si alte domenii creative suplinind nevoi anterior neglijate, ca de exemplu:

  • nevoia de acces facil la informatii
  • nevoia de a creea conexiuni
  • nevoia de a cunoaste caracterul interdisciplinar al arhitecturii
  • nevoia de constientizare a provocarilor de natura emotionala si psihica

De ce să donez?

Dorim sa ne dedicam timpul in continuare misiunii de a veni in ajutorul tinerilor arhitecti prin a oferi o imagine reala, usor accesibila a mediului profesional si, speram noi, de a contribui astfel la progresul profesiei. Timpul necesar indeplinirii acestei misiuni necesita o anumita sustinere financiara si pe aceasta cale dorim sa solicitam suportul membrilor comunitatii.

1953 vizualizări

ONG - Asociatia NEA

Asociația NEA este o organizație non-guvernamentală, cu sediul în municipiul Iași, ce are drept scop popularizarea arhitecturii și sprijinirea comunității arhitecturale din Romania.

Adresă:

str. Toma Cozma, Iași, România

Telefon: 0727647368
Contact: Alex Sescioreanu