Partener de implementare

Închis

Educație

Drawing rocks

Asociatia NEA

Suma target

0 RON

5.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Drawing Rocks e o initiativa educationala care isi propune sa vina in ajutorul studentilor si tinerilor arhitecti aflati la inceput de cariera, unica in Romania prin caracterul accesibil crescut si prin subiectele abordate. Discutiile pe care le facilitam au rolul de a oferi noi perspective si informatii din domeniul arhitecturii si de a incuraja conversatii pe teme deseori evitate sau insuficient descrise in comunitatea profesionala.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Cluj, Iași

Perioada donații

12.02.2021 - 12.02.2022

Scopul proiectului

Venim in ajutorul tinerilor profesionisti in arhitectura si alte domenii creative suplinind nevoi anterior neglijate, ca de exemplu: nevoia de acces facil la informatii nevoia de a creea conexiuni nevoia de a cunoaste caracterul interdisciplinar al arhitecturii nevoia de constientizare a provocarilor de natura emotionala si psihica

De ce să donez?

Dorim sa ne dedicam timpul in continuare misiunii de a veni in ajutorul tinerilor arhitecti prin a oferi o imagine reala, usor accesibila a mediului profesional si, speram noi, de a contribui astfel la progresul profesiei. Timpul necesar indeplinirii acestei misiuni necesita o anumita sustinere financiara si pe aceasta cale dorim sa solicitam suportul membrilor comunitatii.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia NEA

Asociația NEA este o organizație non-guvernamentală, cu sediul în municipiul Iași, ce are drept scop popularizarea arhitecturii și sprijinirea comunității arhitecturale din Romania.