Social

Fetita cu chibrituri nu e doar o poveste

Perioada: 23.11.2015 - 26.02.2016 Activ în Satu Mare
2050,00 Lei
Sumă target: 28440 Lei
Donează

Descriere

Asociatia noastra face in mod constant colecte pentru ajutorarea copiilor asistati prin care se poate asigura in mare parte imbracamintea necesara acestora, dar o problema cu care ne confruntam este lipsa incaltamintei adecvate, atat pe perioada de iarna cat si in anotimpurile ploioase. Copiiilor provenind din familii numeroase li se pot asigura de catre parinti doar incaltaminte ieftina si implicit de proasta calitate, care se deterioreaza rapid si nu asigura protectia necesara contra intemperiilor. Din aceste motive am dori sa oferim, cu ajutorul dumneavoastra, fiecaruia din cei 158 de copii aflati in evidentele noastre, cate o pereche de ghetute si una de pantofi sport.

Scopul proiectului

Scopul nostru este obtinerea a 28.440 lei pentru asigurarea a cate unei perechi de ghetute si de pantofi sport pentru cei 158 de copii asistati.

Cui donez?

Donez copiilor care nu au avut niciodata o pereche de incaltaminte noua, de calitate, si carora Mos Nicolae le aduce dulciurile doar in ghetute second-hand.

De ce să donez?

Donez pentru ca o inima calda incalzeste un piciorus inghetat, chiar si de la distanta. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1525 vizualizări

ONG - Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare si-a inceput activitatea de intrajutorare a  semenilor in anul 2010. In prezent asociatia desfasoara mai multe proiecte: ofera masa calda de 3 ori pe saptamana pentru 150 de persoane, din care 120 sunt copii, fara discriminare etnica sau religioasa. Cu ocazia sarbatorilor crestine, prin aportul donatorilor, asociatia aduce un strop de bucurie in familiile nevoiase, cu multi copii, prin pachetele cu alimente specifice traditiei. Face colecte de imbracaminte, incaltaminte, mobilier, aparatura eletrocasnica, rechizite, etc. pe care le distribuie asistatilor, sustine un program de meditații gratuite, tip after-school, organizeaza tabere, excursii si pelerinaje. Momentan suntem angajati in construirea unui centru de zi unde vom desfasura un program permanent cu copiii asistati, in scopul educarii si integrarii acestora in societate.

Adresă: Satu Mare, str. Depozitelor nr.18
Telefon: 0740799622
Contact: Gliga Marinela
Website: www.amd-sm.ro