Partener de implementare

Închis

Social

Fetita cu chibrituri nu e doar o poveste

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare

Suma target

2.050 RON

28.440 RON

51 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociatia noastra face in mod constant colecte pentru ajutorarea copiilor asistati prin care se poate asigura in mare parte imbracamintea necesara acestora, dar o problema cu care ne confruntam este lipsa incaltamintei adecvate, atat pe perioada de iarna cat si in anotimpurile ploioase. Copiiilor provenind din familii numeroase li se pot asigura de catre parinti doar incaltaminte ieftina si implicit de proasta calitate, care se deterioreaza rapid si nu asigura protectia necesara contra intemperiilor. Din aceste motive am dori sa oferim, cu ajutorul dumneavoastra, fiecaruia din cei 158 de copii aflati in evidentele noastre, cate o pereche de ghetute si una de pantofi sport.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Satu Mare

Perioada donații

23.11.2015 - 26.02.2016

Scopul proiectului

Scopul nostru este obtinerea a 28.440 lei pentru asigurarea a cate unei perechi de ghetute si de pantofi sport pentru cei 158 de copii asistati.

Beneficiarii proiectului

Donez copiilor care nu au avut niciodata o pereche de incaltaminte noua, de calitate, si carora Mos Nicolae le aduce dulciurile doar in ghetute second-hand.

De ce să donez?

Donez pentru ca o inima calda incalzeste un piciorus inghetat, chiar si de la distanta. 

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare

Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare si-a inceput activitatea de intrajutorare a  semenilor in anul 2010. In prezent asociatia desfasoara mai multe proiecte: ofera masa calda de 3 ori pe saptamana pentru 150 de persoane, din care 120 sunt copii, fara discriminare etnica sau religioasa. Cu ocazia sarbatorilor crestine, prin aportul donatorilor, asociatia aduce un strop de bucurie in familiile nevoiase, cu multi copii, prin pachetele cu alimente specifice traditiei. Face colecte de imbracaminte, incaltaminte, mobilier, aparatura eletrocasnica, rechizite, etc. pe care le distribuie asistatilor, sustine un program de meditații gratuite, tip after-school, organizeaza tabere, excursii si pelerinaje. Momentan suntem angajati in construirea unui centru de zi unde vom desfasura un program permanent cu copiii asistati, in scopul educarii si integrarii acestora in societate.