Educație

Fond de urgenta pentru spitale

Perioada: 30.03.2020 - 31.05.2020 Activ în Bucuresti
22913,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

În vremuri mai puțin bune, suntem mai puternici dacă ne susținem și acționăm responsabil în spiritul binelui general, al întregii comunități. Organizația Salvați Copiii a deschis un fond de urgență pentru sprijinirea imediată a sistemului medical și începe echiparea spitalelor cu aparatură medicală urgentă în lupta contra pandemiei de COVID-19. În urma solicitărilor primite de la 48 de spitale, am centralizat o nevoie de aparatură medicală, echipamente de protecție și consumabile în valoare de peste 3 milioane de euro.

Salvați Copiii România are legături puternice cu sistemul medical, dezvoltat prin ajutorul direct și concret de peste 5 milioane de euro, acordat în ultimii 9 ani. Pentru a sprijini în continuare activitatea medicilor și a spitalelor avem nevoie de ajutorul vostru.

Scopul proiectului

În acest moment spitalele au nevoie de:

  1. Echipamente de protecție pentru protejarea copiilor, medicilor și părinților: măști, mănuși, halate de protecție, ochelari de protecție etc.
  2. Consumabile: dezinfectanți, săpun lichid, prosoape de hârtie etc.
  3. Aparatură  medicala

Cui donez?

Să donăm împreună pentru fondul de urgență al spitalelor înseamnăsă fim alături de ei, chiar și de acasă. Salvați Copiii a început echiparea spitalelor cu aparatură medicală urgentă în lupta contra pandemiei de Covid-19. În urma solicitărilor urgente primite de la spitale, organizația a achiziționat prioritar, din fondul de urgență deschis pentru spitale, echipamente și materiale medicale indispensabile în lupta medicilor.

De ce să donez?

Medicii români sunt astăzi în prima linie a luptei contra coronavirusului. Ei au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea îngriji și salva vieți și pentru a-și proteja propria sănătate. Mai multe despre necesarul spitalelor aici: https://www.salvaticopiii.ro/ce-facem/protectie/situatii-de-urgenta/coronavirus/fond-de-urgenta-pentru-spitale

14551 vizualizări

ONG - Salvati Copiii

Organizaţia Salvaţi Copiii România este o instituţie cu rol social, de utilitate publică, a cărei misiune este aceea de a garanta egalitatea de şanse pentru toţi copiii, indiferent de mediul din care aceştia provin, prin utilizarea propriei expertize, precum şi prin activităţi de lobby şi advocacy asupra factorilor de decizie şi mobilizarea liderilor din societatea civilă. 

Adresă:

Intr. Ștefan Furtună nr. 3, sector 1

Telefon: 0213166176
Contact: Alexandra Boeriu