Partener de implementare

Închis

Educație

Fond de urgenta pentru spitale

Salvati Copiii

Suma target

22.913 RON

100.000 RON

175 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

În vremuri mai puțin bune, suntem mai puternici dacă ne susținem și acționăm responsabil în spiritul binelui general, al întregii comunități. Organizația Salvați Copiii a deschis un fond de urgență pentru sprijinirea imediată a sistemului medical și începe echiparea spitalelor cu aparatură medicală urgentă în lupta contra pandemiei de COVID-19. În urma solicitărilor primite de la 48 de spitale, am centralizat o nevoie de aparatură medicală, echipamente de protecție și consumabile în valoare de peste 3 milioane de euro. Salvați Copiii România are legături puternice cu sistemul medical, dezvoltat prin ajutorul direct și concret de peste 5 milioane de euro, acordat în ultimii 9 ani. Pentru a sprijini în continuare activitatea medicilor și a spitalelor avem nevoie de ajutorul vostru.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

30.03.2020 - 31.05.2020

Scopul proiectului

În acest moment spitalele au nevoie de: Echipamente de protecție pentru protejarea copiilor, medicilor și părinților: măști, mănuși, halate de protecție, ochelari de protecție etc. Consumabile: dezinfectanți, săpun lichid, prosoape de hârtie etc. Aparatură  medicala

Beneficiarii proiectului

Să donăm împreună pentru fondul de urgență al spitalelor înseamnăsă fim alături de ei, chiar și de acasă. Salvați Copiii a început echiparea spitalelor cu aparatură medicală urgentă în lupta contra pandemiei de Covid-19. În urma solicitărilor urgente primite de la spitale, organizația a achiziționat prioritar, din fondul de urgență deschis pentru spitale, echipamente și materiale medicale indispensabile în lupta medicilor.

De ce să donez?

Medicii români sunt astăzi în prima linie a luptei contra coronavirusului. Ei au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea îngriji și salva vieți și pentru a-și proteja propria sănătate. Mai multe despre necesarul spitalelor aici: https://www.salvaticopiii.ro/ce-facem/protectie/situatii-de-urgenta/coronavirus/fond-de-urgenta-pentru-spitale

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Salvati Copiii

Organizaţia Salvaţi Copiii România este o instituţie cu rol social, de utilitate publică, a cărei misiune este aceea de a garanta egalitatea de şanse pentru toţi copiii, indiferent de mediul din care aceştia provin, prin utilizarea propriei expertize, precum şi prin activităţi de lobby şi advocacy asupra factorilor de decizie şi mobilizarea liderilor din societatea civilă.