Educație

Help4School August - Rechizite scolare pentru 34 de copii, 21 de baieti si 13 fete

Perioada: 04.08.2023 - 25.08.2023 Activ la nivel național
2630,00 Lei
Sumă target: 2000 Lei
Donează

Descriere

COSI, împreună cu magazinul caritabil SocialXChange, lansează Campania Help4School august! Campania își propune să asigure pentru 34 de copii (21 băieți și 13 fete) cu șanse reduse din sectorul 6 (București) care au nevoie de ajutor rechizitele școlare necesare pentru începutul anului școlar.

Magazinele de caritate SocialXChange oferă suport unic beneficiarilor sectorului 6, combinând un serviciu de caritate cu o rețea de schimb.

----------------------------------------------------------------------

COSI, together with the SocialXChange charity shop, launches the Help4School August campaign! The campaign aims to provide for 34 (21 boys and 13 girls) children with reduced opportunities in sector 6 (Bucharest) who need help with the school supplies needed for the beginning of the school year.

Scopul proiectului

Scopul nostru este să cumpărăm rechizite școlare (ghiozdane, pixuri, caiete, penare, etc.) pentru 34 de copii defavorizați din sectorul 6.

-

Our goal is to buy school supplies (backpacks, pens, notebooks, etc.) for 34 disadvantaged children in Sector 6.

Cui donez?

Pentru cei 34 de copii cu nevoi speciale din comunitatea magazinelor de caritate SocialXChange Sector 6, București.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The 34 children with special needs from the community of SocialXChange Sector 6 charity shops, Bucharest.

De ce să donez?

Copiii sunt unul dintre cele mai vulnerabile grupuri din societatea noastră și e responsabilitatea noastră să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Să lucrăm împreună pentru ca 34 de copii să primească cele necesare pentru a începe școala.

-

Children are one of the most vulnerable groups in our society and it is our responsibility to help those in need. Let's work together for the 34 children receiving support to start school with everything they need.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
597 vizualizări

ONG - Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

🎙️ COSI este o organizație neguvernamentală care își propune să promoveze integrarea socială și dezvoltarea tinerilor defavorizați prin inițiative sociale, educaționale și civice coerente.
 
🤲 Asociația sprijină persoanele defavorizate cu risc de excluziune socială din București și din împrejurimi. În 2021, COSI a sprijinit 36 ​​de beneficiari prin 3 acțiuni de colectare și distribuire de bunuri esențiale. Ulterior, le-am oferit asistență pentru a le spori tranziția cu succes pe piața muncii.
 
📢 COSI lucrează îndeaproape cu tinerii pentru a împărtăși principiile conform Declarației Drepturilor Omului de combatere a rasismului și xenofobiei, precum și a tuturor formelor de discriminare, inegalități sociale, sărăcie și excluziune, prin campanii lunare de conștientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebrează Zilele Internaționale ale Națiunilor Unite. În 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activități care a implicat 2323 de participanți offline și 10270 de participanți online.
 
Adresă:

Intrarea Ana Ipatescu 6, Dobroesti, Ilfov

Telefon: 0763795403
Contact: Andrei Sasu