Partener de implementare

Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului

Descriere

­čÄÖ´ŞĆ COSI este o organiza╚Ťie neguvernamental─â care ├«╚Öi propune s─â promoveze integrarea social─â ╚Öi dezvoltarea tinerilor defavoriza╚Ťi prin ini╚Ťiative sociale, educa╚Ťionale ╚Öi civice coerente. ┬á ­čĄ▓ Asocia╚Ťia sprijin─â persoanele defavorizate cu risc de excluziune social─â din Bucure╚Öti ╚Öi din ├«mprejurimi. ├Än 2021, COSI a sprijinit 36 ÔÇőÔÇőde beneficiari prin 3 ac╚Ťiuni de colectare ╚Öi distribuire de bunuri esen╚Ťiale. Ulterior, le-am oferit asisten╚Ť─â pentru a le spori tranzi╚Ťia cu succes pe pia╚Ťa muncii. ┬á ­čôó COSI lucreaz─â ├«ndeaproape cu tinerii pentru a ├«mp─ârt─â╚Öi principiile conform Declara╚Ťiei Drepturilor Omului de combatere a rasismului ╚Öi xenofobiei, precum ╚Öi a tuturor formelor de discriminare, inegalit─â╚Ťi sociale, s─âr─âcie ╚Öi excluziune, prin campanii lunare de con╚Ötientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebreaz─â Zilele Interna╚Ťionale ale Na╚Ťiunilor Unite. ├Än 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activit─â╚Ťi care a implicat 2323 de participan╚Ťi offline ╚Öi 10270 de participan╚Ťi online. ┬á

Date de contact

Adresa sediului

Intrarea Ana Ipatescu 6, Dobroesti, Ilfov

Email

asociatiacosi@gmail.com

Persoan─â de contact

Andrei Sasu

Acceseaz─â website

Proiectele organiza╚Ťiei

Cum po╚Ťi ajuta

  • Distribuie proiectul ├«n social media

    D─â un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Doneaz─â sau voluntariaz─â

    E┼čti interesat de acest proiect ╚Öi de activitatea acestui ONG? Doneaz─â chiar acum ╚Öi ajut─â-i s─â implementeze sau pentru aceast─â organiza┼úie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul t─âu

    Dac─â ai un site sau un blog, atunci copiaz─â acest ╚Öi pune-l ├«ntr-un articol, pe una din paginile site-ului sau ├«ntr-un newsletter un widget de dona╚Ťii pentru acest proiect.