Partener de implementare

Închis

Social

Scoala incepe: sprijiniti campania noastra de a dona materiale scolare pentru 50 de copii

Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

Suma target

877 RON

4.000 RON

15 Dona╚Ťii ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

COSI, ├«mpreun─â cu magazinul de caritate SocialXChange, lanseaz─â campania Humanity for August┬ę! Campania ├«╚Öi propune s─â furnizeze pentru 50 de copii cu oportunit─â╚Ťi reduse din sectorul 6 (Bucure╚Öti) care au nevoie de ajutor rechizitele ╚Öcolare necesare pentru ├«nceputul anului ╚Öcolar. Magazinele de caritate SocialXChange ofer─â sprijin ├«ntr-un mod unic beneficiarilor sectorului 6, combin├ónd un serviciu de caritate cu o re╚Ťea de schimb. Astfel, realizarea activit─â╚Ťilor utile comunit─â╚Ťii de c─âtre beneficiari, precum ╚Öi donarea de bunuri, duc la ob╚Ťinerea de puncte de c├ó╚Ötig. Cu acestea, membrii comunit─â╚Ťii ob╚Ťin produse sau servicii ├«n func╚Ťie de nevoile lor.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada dona╚Ťii

09.08.2022 - 28.08.2022

Scopul proiectului

Scopul nostru este de a cump─âra rechizite ╚Öcolare (ghiozdane, penare, caiete, etc.) pentru copiii defavoriza╚Ťi din sectorul 6 din comunitatea SocialXChange. Deci, scopul este de a colecta 4000 lei (50 beneficiari x 80 lei/sac plin cu rechizite ╚Öcolare.

Beneficiarii proiectului

Celor 50 de copii cu nevoi speciale din comunitatea magazinelor caritabile SocialXChange Sector 6, București.

De ce s─â donez?

Copiii sunt unul dintre cele mai vulnerabile grupuri ale societ─â╚Ťii noastre ╚Öi este responsabilitatea noastr─â s─â ├«i ajut─âm pe cei afla╚Ťi ├«n nevoie.┬áHaide╚Ťi s─â lucr─âm ├«mpreun─â┬ápentru a face 50 de copii care beneficiaz─â de suportul SocialXChange s─â ├«nceap─â ╚Öcoala cu tot ceea ce au nevoie.

Cum po╚Ťi ajuta

  • Distribuie proiectul ├«n social media

    D─â un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Doneaz─â sau voluntariaz─â

    E┼čti interesat de acest proiect ╚Öi de activitatea acestui ONG? Doneaz─â chiar acum ╚Öi ajut─â-i s─â implementeze sau pentru aceast─â organiza┼úie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul t─âu

    Dac─â ai un site sau un blog, atunci copiaz─â acest ╚Öi pune-l ├«ntr-un articol, pe una din paginile site-ului sau ├«ntr-un newsletter un widget de dona╚Ťii pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

­čÄÖ´ŞĆ COSI este o organiza╚Ťie neguvernamental─â care ├«╚Öi propune s─â promoveze integrarea social─â ╚Öi dezvoltarea tinerilor defavoriza╚Ťi prin ini╚Ťiative sociale, educa╚Ťionale ╚Öi civice coerente. ┬á ­čĄ▓ Asocia╚Ťia sprijin─â persoanele defavorizate cu risc de excluziune social─â din Bucure╚Öti ╚Öi din ├«mprejurimi. ├Än 2021, COSI a sprijinit 36 ÔÇőÔÇőde beneficiari prin 3 ac╚Ťiuni de colectare ╚Öi distribuire de bunuri esen╚Ťiale. Ulterior, le-am oferit asisten╚Ť─â pentru a le spori tranzi╚Ťia cu succes pe pia╚Ťa muncii. ┬á ­čôó COSI lucreaz─â ├«ndeaproape cu tinerii pentru a ├«mp─ârt─â╚Öi principiile conform Declara╚Ťiei Drepturilor Omului de combatere a rasismului ╚Öi xenofobiei, precum ╚Öi a tuturor formelor de discriminare, inegalit─â╚Ťi sociale, s─âr─âcie ╚Öi excluziune, prin campanii lunare de con╚Ötientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebreaz─â Zilele Interna╚Ťionale ale Na╚Ťiunilor Unite. ├Än 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activit─â╚Ťi care a implicat 2323 de participan╚Ťi offline ╚Öi 10270 de participan╚Ťi online. ┬á