Partener de implementare

Închis

Social

Fundraising4kids

Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

Suma target

1.149 RON

2.000 RON

5 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

COSI, împreună cu magazinul caritabil SocialXChange, lansează acțiunea Fundraising4kids în cadrul Campaniei Inclusive June©! 🗣 Campania își propune să ofere ajutor pentru bunuri necesare precum 🥣alimente neperisabile și🧴produse de igienă și curățare pentru 20 de 👧copii cu oportunități reduse din Sectorul 6 (București). 🎗 Magazinele de caritate SocialXChange oferă suport într-un mod unic beneficiarilor Sectorului 6, combinând un serviciu de caritate cu o rețea de schimb. Astfel, desfășurarea de activități utile comunității de către beneficiari, precum și donarea de bunuri, conduc la câștigarea de puncte. Cu acestea, membrii comunității obțin produse sau servicii în funcție de nevoile lor.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

11.06.2024 - 11.07.2024

Scopul proiectului

Ne propunem să cumpărăm 🧴bunuri necesare pentru copiii defavorizați din Sectorul 6 din comunitatea magazinelor de caritate SocialXChange. Așadar, se urmărește strângerea a 2000 de lei pentru alimente neperisabile (conserve de fasole, paste, ridicare etc..) și produse de igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, șervețele umede etc..).

Beneficiarii proiectului

👧🏻 20 de copii cu oportunități reduse vor primi ceea ce pentru cei mai mulți este normal, alimente neperisabile și produse de igienă, așadar ei vor benefica de suportul nostru (al donatorilor) prin îmbunătățirea condițiilor de trai.

De ce să donez?

👦🏻 Copiii sunt unul dintre cele mai vulnerabile grupuri din societatea noastră. Să colaborăm pentru a le oferi produse de bază care le vor aduce demnitate și serenitate.

Linkuri externe

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

🎙️ COSI este o organizație neguvernamentală care își propune să promoveze integrarea socială și dezvoltarea tinerilor defavorizați prin inițiative sociale, educaționale și civice coerente.   🤲 Asociația sprijină persoanele defavorizate cu risc de excluziune socială din București și din împrejurimi. În 2021, COSI a sprijinit 36 ​​de beneficiari prin 3 acțiuni de colectare și distribuire de bunuri esențiale. Ulterior, le-am oferit asistență pentru a le spori tranziția cu succes pe piața muncii.   📢 COSI lucrează îndeaproape cu tinerii pentru a împărtăși principiile conform Declarației Drepturilor Omului de combatere a rasismului și xenofobiei, precum și a tuturor formelor de discriminare, inegalități sociale, sărăcie și excluziune, prin campanii lunare de conștientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebrează Zilele Internaționale ale Națiunilor Unite. În 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activități care a implicat 2323 de participanți offline și 10270 de participanți online.