Educație

I Can Be - copiii invata meserii de oameni mari

Perioada: 03.12.2016 - 01.07.2017 Activ în Bucuresti
4170,00 Lei
Sumă target: 16000 Lei
Donează

Descriere

Credem ca sansele de angajare, in special pentru persoanele din comunitatile defavorizate, se formeaza in copilarie. De aceea, ne dorim sa ducem proiectul I Can Be, prin care copiii invata meserii de oameni mari intr-una dintre comunitatile defavorizate ale Bucurestiului.

Programul I Can Be le ofera copiilor oportunitatea de a invata prin joc notiuni generale despre meserii si lumea inconjuratoare. Programul contureaza situatii, lanseaza provocari, schiteaza posibilitati, descrie optiuni si ii stimuleaza pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltarii personale (fizic, cognitiv si socio-emotional).

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul activităților este să le permită copiilor să se dezvolte, să-şi antreneze abilităţile, să exploreze sistematic mediul, să-l descopere pas cu pas şi să capete din ce în ce mai mult confort, echilibru şi siguranţă în interiorul acestuia.

Cui donez?

Beneficiarii sunt 32 de copii care invata la Școala nr. 134 din cartierul Ferentari, unul dintre cele mai sarace cartiere ale Capitalei. Fetite cu zambet larg, timide sau vorbarete, cu sclipici in parul rebel si baieti strengari sau seriosi, vor fi cei care vor lua parte la proiectul I Can Be.

De ce să donez?

Ne dorim cresterea sanselor de angajare  si a spiritului antreprenorial al viitoarelor generatii din mediile defavorizate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5828 vizualizări

ONG - eematico

eematico este o organizatie care deschide drumul spre inovatie a programelor educationale, printr-o abordare proprie menita sa dezvolte abilitatile de viata pentru secolul XXI. Facem asta prin invatare experientiala, bazata pe joaca, procesul fundamental de invatare, precum si prin constructie si cu ajutorul materialelor noastre didactice.

<>

<>

eematico viseaza la o lume in care educatia ține cont de cat mai multe din nevoile si aptitudinile copiilor si sustin intelegerea, in defavoarea achizitiei oarbe de concepte si metode de lucru, astfel incat acestia sa poata profita cat mai bine de cea mai fertila perioada a lor pentru invatare: copilaria.

<>

Suntem arhitecti, psihologi, ingineri, filologi, designeri si oameni de comunicare si marketing. Impreuna, de mai bine de 5 ani, ne folosim pasiunea, ideile si priceperea pentru a dezvolta programe necesare pentru o educatie completa si adecvata nevoilor copilului si adultului in secolul XXI.

Adresă:

București

Telefon: 0725850723
Contact: Mihaela Sultana