Partener de implementare

Închis

Educație

I Can Be - copiii invata meserii de oameni mari

eematico

Suma target

4.170 RON

16.000 RON

51 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Credem ca sansele de angajare, in special pentru persoanele din comunitatile defavorizate, se formeaza in copilarie. De aceea, ne dorim sa ducem proiectul I Can Be, prin care copiii invata meserii de oameni mari intr-una dintre comunitatile defavorizate ale Bucurestiului. Programul I Can Be le ofera copiilor oportunitatea de a invata prin joc notiuni generale despre meserii si lumea inconjuratoare. Programul contureaza situatii, lanseaza provocari, schiteaza posibilitati, descrie optiuni si ii stimuleaza pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltarii personale (fizic, cognitiv si socio-emotional).

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

03.12.2016 - 01.07.2017

Scopul proiectului

Scopul activităților este să le permită copiilor să se dezvolte, să-şi antreneze abilităţile, să exploreze sistematic mediul, să-l descopere pas cu pas şi să capete din ce în ce mai mult confort, echilibru şi siguranţă în interiorul acestuia.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii sunt 32 de copii care invata la Școala nr. 134 din cartierul Ferentari, unul dintre cele mai sarace cartiere ale Capitalei. Fetite cu zambet larg, timide sau vorbarete, cu sclipici in parul rebel si baieti strengari sau seriosi, vor fi cei care vor lua parte la proiectul I Can Be.

De ce să donez?

Ne dorim cresterea sanselor de angajare  si a spiritului antreprenorial al viitoarelor generatii din mediile defavorizate.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

eematico

eematico este o organizatie care deschide drumul spre inovatie a programelor educationale, printr-o abordare proprie menita sa dezvolte abilitatile de viata pentru secolul XXI. Facem asta prin invatare experientiala, bazata pe joaca, procesul fundamental de invatare, precum si prin constructie si cu ajutorul materialelor noastre didactice. <> <> eematico viseaza la o lume in care educatia ține cont de cat mai multe din nevoile si aptitudinile copiilor si sustin intelegerea, in defavoarea achizitiei oarbe de concepte si metode de lucru, astfel incat acestia sa poata profita cat mai bine de cea mai fertila perioada a lor pentru invatare: copilaria. <> Suntem arhitecti, psihologi, ingineri, filologi, designeri si oameni de comunicare si marketing. Impreuna, de mai bine de 5 ani, ne folosim pasiunea, ideile si priceperea pentru a dezvolta programe necesare pentru o educatie completa si adecvata nevoilor copilului si adultului in secolul XXI.