Social

Impreuna cream o lume mai buna

Perioada: 06.11.2014 - 31.08.2015 Activ în Satu Mare
2750,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Dorim ca " SATUL DE LUT " sa nu fie doar un complex turistic in care sa reinviem o mostenire culturala, casa din pamant , un complex care sa ofere locuri de munca tinerilor din comunitate ci si un centru de integrare sociala si dezvoltare personala pentru copiii apartinand grupurilor vulnerabile. În anul 2015 ne propunem sa incepem activitatea noastra cu copiii si sa realizam ateliere de creatie (cu lut si materiale reciclabile), educatie ecologica , activitati sportive si activitati artistice. 

Scopul proiectului

Scopul proiectului este ca tot mai multi copii proveniti din familii defavorizate sa aiba parte in Satul de Lut de activitati recreative si educative alaturi de alti copii de varsta lor. Dorim sa asiguram un climat favorabil dezvoltarii personalitatii copiilor prin participarea la activitati de grup si la programe individualizate.

Cui donez?

Donezi pentru copiii cu rezultate bune la invaţatura dar care provin din familii fara venituri.

De ce să donez?

Ofera o sansa copiilor proveniti din grupurile vulnerabile.
O sansa de socializare.
O sansa de integrare.
Sansa de a participa la activitati recreative si educative alaturi de alti copii de varsta lor. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Anita Lengyel:
Atelier de lectură şi scriere creativă
- Atelier de creaţie plastică
- Consiliere de grup sau colectivă. Intercunoaştere şi comunicare asertivă - Cine sunt eu, cine eşti tu?
- Apa, aerul si soarele prieteni de nadejde. Joc de igiena personala
- Vizionarea unui film tematic în aer liber
Acestea sunt cele 5 activitati pe care le vom desfasura, impreuna cu partenerii nostri Scoala Gimnaziala "Constantin Brancoveanu" Satu Mare, Scoala Postliceala "Henri Coanda" Satu Mare, in perioada aprilie-iunie
joi, 15 ianuarie 2015 18:28:39
3409 vizualizări

ONG - Asociatia sociala "SATUL DE LUT"

Asociatia sociala "SATUL DE LUT" are ca scop integrarea persoanelor din grupuri vulnerabile la constructia unui sat cu case de lut, alaturi de voluntari. Casele din satul de vacanta vor fi destinate inchirierii, organizarii de teambuilding-uri, workshop-uri, etc. Cu veniturile realizate din inchirierea lor se vor organiza tabere gratuite pentru copii cu rezultate bune la invatatura care provin din familii fara venituri.

In cadrul SATULUI DE LUT vom organiza diferite activitati conexe: olarit, reciclare creatica, cinematograf in aer liber, drumetii cu bicicletele

Adresă: Loc. Pomi, nr 338
Telefon: 0742155667
Contact: Anita Lengyel