Partener de implementare

Închis

Social

Impreuna cream o lume mai buna

Asociatia sociala "SATUL DE LUT"

Suma target

2.750 RON

15.000 RON

114 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Dorim ca " SATUL DE LUT " sa nu fie doar un complex turistic in care sa reinviem o mostenire culturala, casa din pamant , un complex care sa ofere locuri de munca tinerilor din comunitate ci si un centru de integrare sociala si dezvoltare personala pentru copiii apartinand grupurilor vulnerabile. În anul 2015 ne propunem sa incepem activitatea noastra cu copiii si sa realizam ateliere de creatie (cu lut si materiale reciclabile), educatie ecologica , activitati sportive si activitati artistice. 

Detalii proiect

Aria de acoperire

Satu Mare

Perioada donații

06.11.2014 - 31.08.2015

Scopul proiectului

Scopul proiectului este ca tot mai multi copii proveniti din familii defavorizate sa aiba parte in Satul de Lut de activitati recreative si educative alaturi de alti copii de varsta lor. Dorim sa asiguram un climat favorabil dezvoltarii personalitatii copiilor prin participarea la activitati de grup si la programe individualizate.

Beneficiarii proiectului

Donezi pentru copiii cu rezultate bune la invaţatura dar care provin din familii fara venituri.

De ce să donez?

Ofera o sansa copiilor proveniti din grupurile vulnerabile.O sansa de socializare.O sansa de integrare.Sansa de a participa la activitati recreative si educative alaturi de alti copii de varsta lor. 

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia sociala "SATUL DE LUT"

Asociatia sociala "SATUL DE LUT" are ca scop integrarea persoanelor din grupuri vulnerabile la constructia unui sat cu case de lut, alaturi de voluntari. Casele din satul de vacanta vor fi destinate inchirierii, organizarii de teambuilding-uri, workshop-uri, etc. Cu veniturile realizate din inchirierea lor se vor organiza tabere gratuite pentru copii cu rezultate bune la invatatura care provin din familii fara venituri. In cadrul SATULUI DE LUT vom organiza diferite activitati conexe: olarit, reciclare creatica, cinematograf in aer liber, drumetii cu bicicletele