Educație

Invatam Impreuna

Perioada: 15.09.2020 - 01.08.2025 Activ în Bucuresti Calarasi Ilfov Prahova
50,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul desfășurat de Asociația Centrul Armonia cu sprijinul tinerilor voluntari asigură suport elevilor de gimnaziu provenind din categorii vulnerabile pentru menținerea în procesul educațional prin activități formale de pregătire suplimentară la materiile principale și activități non-formale (ateliere de dezvoltare personală, consiliere vocațională, etc.).

Scopul proiectului

Urmărim prevenirea și reducerea fenomenului de părăsire timpurie a școlii, a abandonului școlar și promovarea accesului la învățământul formal și non-formal. Ne propunem înlăturarea obstacolelor care împiedică continuarea parcursului educațional și transformarea mediului școlar astfel încât să atragă și să mențină elevul în procesul educațional.

Cui donez?

Elevi care doresc să învețe, dar au o situație materială care nu le permite să facă meditații contra cost.

De ce să donez?

Pentru mulți copii din familii fără posibilități continuarea studiilor rămâne la stadiul de dorință în lipsa suportului și sprijinului specializat. Copii care stau mai mult cu bunicii, în lipsa părinților plecați la muncă departe sau chiar decedați, copii care preiau îngrijirea frațiilor mai mici sau cu alte situații speciale au nevoie de îndrumare și încurajare pentru a reuși să ajungă la un liceu care să lofere o perspectivă pozitivă a vieții.

1541 vizualizări

ONG - Asociatia Centrul Armonia

Asociația Centrul Armonia este o organizație non-profit care activează în domeniile: educație, social și sănătate. Prin acțiunile noastre, susținem copiii și tinerii fără posibilități pentru a urma un parcurs educațional, prin meditații, ateliere științe distractive, ateliere de dezvoltare personală, consiliere psihologică și vocațională, ateliere de kinetoterapie, nutriție și stil de viață sănătos și training-uri pentru cadre didactice și părinți. De asemenea, îi sprijinim cu resurse educaționale, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente de bază. Ajută-i și tu. Pentru tine. Pentru ei. Pentru viitor. Donează pentru ceea ce contează.

Adresă:

Sos. Vitan-Bârzești, nr. 7D-7E, Corp B, etaj 2, ap 1, sector 4, București

Telefon: 0723334018
Contact: Alexandra Militaru