Partener de implementare

Deschis

Educație

Invatam Impreuna

Asociatia Centrul Armonia

Suma target

50 RON

25.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul desfășurat de Asociația Centrul Armonia cu sprijinul tinerilor voluntari asigură suport elevilor de gimnaziu provenind din categorii vulnerabile pentru menținerea în procesul educațional prin activități formale de pregătire suplimentară la materiile principale și activități non-formale (ateliere de dezvoltare personală, consiliere vocațională, etc.).

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Călărași, Ilfov, Prahova

Perioada donații

15.09.2020 - 01.08.2025

Scopul proiectului

Urmărim prevenirea și reducerea fenomenului de părăsire timpurie a școlii, a abandonului școlar și promovarea accesului la învățământul formal și non-formal. Ne propunem înlăturarea obstacolelor care împiedică continuarea parcursului educațional și transformarea mediului școlar astfel încât să atragă și să mențină elevul în procesul educațional.

Beneficiarii proiectului

Elevi care doresc să învețe, dar au o situație materială care nu le permite să facă meditații contra cost.

De ce să donez?

Pentru mulți copii din familii fără posibilități continuarea studiilor rămâne la stadiul de dorință în lipsa suportului și sprijinului specializat. Copii care stau mai mult cu bunicii, în lipsa părinților plecați la muncă departe sau chiar decedați, copii care preiau îngrijirea frațiilor mai mici sau cu alte situații speciale au nevoie de îndrumare și încurajare pentru a reuși să ajungă la un liceu care să lofere o perspectivă pozitivă a vieții.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Centrul Armonia

Asociația Centrul Armonia este o organizație non-profit care activează în domeniile: educație, social și sănătate. Prin acțiunile noastre, susținem copiii și tinerii fără posibilități pentru a urma un parcurs educațional, prin meditații, ateliere științe distractive, ateliere de dezvoltare personală, consiliere psihologică și vocațională, ateliere de kinetoterapie, nutriție și stil de viață sănătos și training-uri pentru cadre didactice și părinți. De asemenea, îi sprijinim cu resurse educaționale, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente de bază. Ajută-i și tu. Pentru tine. Pentru ei. Pentru viitor. Donează pentru ceea ce contează.