Cultura

Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe, Editia a Treia

Perioada: 06.09.2013 - 15.09.2013 Activ în Bucuresti
125,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Editia a Treia a Maratonului Teatrului Independent ”Bucharest Fringe” se va desfasura la inceputul lunii Septembrie (06-15 Septembrie 2013), inaintea deschiderii oficiale a stagiunii teatrale. Festivalul nostru este cea mai mare manifestare de gen din Bucuresti si din tara, un prilej unic pentru tinerii artisti independenti de a se prezenta in fata publicului bucurestean. Festivalul va avea doua sectiuni: Selectia Oficiala a celor mai bune spectacole independente ale stagiunii si Sectiunea OFF, destinata scolilor de teatru.

Articole externe

De ce să donez?

Festivalul va avea peste 3.000 de spectatori si o vizibilitate foarte buna in tot Bucurestiul, cu un renume deja castigat in randul iubitorilor de teatru. Maratonul reprezinta una dintre ocaziile unice pentru tinerii artisti sa se prezinte si sa devina cunoscuti in randul publicului larg.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
768 vizualizări

ONG - Asociatia TEATRUL.RO

Asociaţia TEATRUL.RO a fost înfiinţată în Mai 2006 la iniţiativa unor tineri creatori din zona artelor spectacolului, cu scopul de a dezvolta proiecte teatrale pe mai multe direcţii.

MISIUNEA noastră este de a realiza proiecte excepționale in domeniul artelor spectacolului, in spatii si contexte neconventionale; de a promova generatia tanara de artisti romani si de a-i pune in dialog cu publicul tanar; de a educa prin teatru generatii noi de spectatori; de a pune in discutie prin intermediul dramaturgiei contemporane problemele arzatoare ale artistilor si ale publicului.

Adresă: Sediu social: Intrarea Securei nr.1, Sector 2, BUCURESTI. Adresa de corespondenta: Str. Bistricioara 4, bl. 48, sc.1, et.1, apt.4, Sector 2, BUCURESTI 023301
Telefon: 0724 255 152
Contact: Popescu Radu
Website: www.teatrul.ro