Partener de implementare

Închis

Cultura

Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe, Editia a Treia

Asociatia TEATRUL.RO

Suma target

125 RON

20.000 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Editia a Treia a Maratonului Teatrului Independent ”Bucharest Fringe” se va desfasura la inceputul lunii Septembrie (06-15 Septembrie 2013), inaintea deschiderii oficiale a stagiunii teatrale. Festivalul nostru este cea mai mare manifestare de gen din Bucuresti si din tara, un prilej unic pentru tinerii artisti independenti de a se prezenta in fata publicului bucurestean. Festivalul va avea doua sectiuni: Selectia Oficiala a celor mai bune spectacole independente ale stagiunii si Sectiunea OFF, destinata scolilor de teatru.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

06.09.2013 - 15.09.2013

De ce să donez?

Festivalul va avea peste 3.000 de spectatori si o vizibilitate foarte buna in tot Bucurestiul, cu un renume deja castigat in randul iubitorilor de teatru. Maratonul reprezinta una dintre ocaziile unice pentru tinerii artisti sa se prezinte si sa devina cunoscuti in randul publicului larg.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia TEATRUL.RO

Asociaţia TEATRUL.RO a fost înfiinţată în Mai 2006 la iniţiativa unor tineri creatori din zona artelor spectacolului, cu scopul de a dezvolta proiecte teatrale pe mai multe direcţii. MISIUNEA noastră este de a realiza proiecte excepționale in domeniul artelor spectacolului, in spatii si contexte neconventionale; de a promova generatia tanara de artisti romani si de a-i pune in dialog cu publicul tanar; de a educa prin teatru generatii noi de spectatori; de a pune in discutie prin intermediul dramaturgiei contemporane problemele arzatoare ale artistilor si ale publicului.