Educație

Nationalii Romaniei la Campionatul Mondial de Dezbateri

Perioada: 05.12.2016 - 26.07.2019 Activ în Bucuresti
2460,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Echipa națională de dezbateri merge la Campionatul Mondial! 

Miruna, Teodor, Dora, Sabina și Diana (5 elevi din București, Iași, Suceava) fac antrenamente de dezbateri și discurs aproape în fiecare weekend și citesc mult despre politică, economie și relații internaționale. 

Ei se pregătesc deja din luna noiembrie îndrumați de către echipa de antrenori (Șerban Pitic, Ioana Covei, Andrei Olaru, Vlad Surdea, Eveline Dicu, Victor Ion, Laura Drăgoi și Teodora Munteanu)! Au câștigat deja 2 turnee europene- Bratislava Schools Debating Competition și Nordic Schools Debating Championship(Copenhaga). 

Echipa României a ajuns Campioană la categoria English as a Foreign Language a Campionatului Mondial din 2018, ocupând pentru prima dată locul 14 la nivel mondial!

Tu îi poți susține! 

 

Articole externe

Scopul proiectului

Reprezentarea Romaniei la Campionatul Mondial de Dezbateri pentru Liceeni din Colombo, Sri Lanka si popularizarea dezbaterilor intre tinerii din tara.

Promovarea tinerilor cu talent și cu potențial din România!

Cui donez?

Membrii lotului național al României sunt 5 elevi din 3 orase ale tarii. Acestia vor trece anul acesta, alaturi de antrenorii lor printr-un proces intensiv de pregatire ce implica mult studiu individual, antrenamente saptamanale si participarea la 3 turnee de antrenament în strainatate dar si la Campionatul Mondial din Colombo, Sri Lanka între 23 iulie- 2 august 2019.

Miruna, Dora, Teodor, Sabina și Diana sunt echipa României, lotul de excelență în dezbateri. 

Toti acesti tineri ce isi dedica energiile pentru performanta echipei Romaniei sunt nevoiti, cu sprijinul familiilor lor, să se autofinanteze. Tu ii poti sustine!

De ce să donez?

Donează pentru această echipă de tineri talentați, muncitori și pentru antrenori lor, care lucrează exclusiv voluntar cu ei, pentru ca ei să poată reprezenta România cu cinste și fără bariere financiare, la cel mai înalt nivel al dezbaterilor!

Acest proiect este sustenabil numai câtă vreme există oameni, firme și insituții care îl țin în viață cu sprijinul lor financiar!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
9526 vizualizări

ONG - Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica

 

Asociația Română de Dezbateri Oratorie și Retorică (ARDOR) și-a propus să dezvolte un cadru în care actualii elevi de liceu și studenți să învețe să devină viitori cetățeni implicați.

ARDOR promovează dezbaterile ca instrument educațional, de dezvoltare a abilităților de gândire critică, argumentare și exprimare în public din 1998, anul în care a fost fondată.

ARDOR functionează ca o rețea de 100 de cluburi de dezbateri, coordonate de cele 6 asociații regionale membre: Asociația Cluburilor de Dezbateri din Vest, ARDOR Muntenia, AGORA Debate, Asociația de Educație Socială, Asociația de Comunicare, Oratorie, Retorică și Dezbateri  și Asociația Română de Gândire și Oratorie.

Adresă:

str. Bodești, nr. 5, bl. K8, sc. 1, et. 4, ap. 18, sector 2

Telefon: 0724171789
Contact: Emanuel Beteringhe
Website: ardor.org.ro