Sanatate

Noptiere vesele pentru copii luptatori

Perioada: 11.12.2017 - 01.03.2018 Activ în Bucuresti
16294,00 Lei
Sumă target: 17000 Lei
Donează

Descriere

Spitalul Marie Curie este recunoscut ca fiind unul dintre varfurile tarii in ceea ce priveste fluxul de copii diagnosticati cu cancer. Pentru acestia, o atmosfera luminoasa poate deveni un factor curativ in lupta pe care acesti micuti o duc de-a lungul anilor. Cele 31 de locuri existente in salonul de oncopediatrie Marie Curie au in prezent un mobilier  extrem de vechi, inghesuit, niciodata schimbat in ultimii 30 de ani, chiar periculos pentru micutii bolnavi. Se doreste de urgenta schimbarea tuturor celor 31 de noptiere vechi, cu noptiere speciale, mobile, care sa includa si masuta pe care copiii sa serveasca masa. Dupa aceasta prima etapa se va intra in etapa de dotare cu paturi noi, moderne, pe care Fundatia o va derula printr-o campanie de SMS la nivel national.

Scopul proiectului

17.000 lei - Dotarea cu noptiere in culori vesele a salonului de oncopediatrie Marie Curie, unde fluxul de pacienti (copii si mame) este foarte mare. Imbunatatirea conditiilor de spitalizare pentru copiii bolavi de cancer si parintii lor.

Cui donez?

Spitalul Marie Curie - sectia de oncopediatrie. Copii bolnavi de cancer din toata tara insotiti de parintii lor (aprox 360 de copii si 360 de parinti)

De ce să donez?

Copiii internati la sectia de oncologie Marie Curie sunt speciali. In fiecare zi, viata lor este o lupta pentru supravietuire. Palizi, rasi in cap, unii cu cate un picior amputat, ei sunt niste exemple vii ca uneori viata este nedreapta. Vezi aici copii care stau multe luni in spital, cu dureri si cu terapii greu de imaginat. Acesti micuti luptatori merita lucruri noi, vesele, un ambient care sa poata sa ii mai inveseleasca

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4307 vizualizări

ONG - Fundatia Ringier

Fundația Ringier s-a înființat în 2008, entitate juridică separată de grupul Ringier. În primii ani am dezvoltat proiecte în educaționale în domeniul mass-media. Prin programul “Catedra Ringier” am ajutat peste 100 de copii să acceadă în licee sau școli vocaționale. Din 2012, ne-am concentrat asupra celui mai fragil segment al societății: copiii grav bolnavi. Ne mândrim că am adus pe calea vindecării peste 200 de copii suferinzi de boli cumplite, grație sprijinului donatorilor noștri, cu care am strâns peste 6 milioane de lei. În 2015, împreună cu Asociația pentru Familie și compania Caroli am scris un JURNAL DE FAPTE BUNE, prin care am susținut 46 de copii talentați la arte, științe și sport, care au primit câte o bursă de 12.000 lei. Din anul 2016, am lansat proiectul I wonder, un magazin online de cadouri personalizate și experiențe inedite cu diverse personalități sportive, artiști, designeri, actori, care participa pro bono la aceasta inițiativă, fondurile fiind direcționate către Fundația Ringier.

Adresă:

Str. Dimitrie Pompeiu, nr.9-9A, Complex Iride Businesss Park, corp B2B, sect 2 , București

Telefon: 0212093395
Contact: Oana Dumitriu, Anca Nicolae