Social

O casa sigura pentru fiecare

Perioada: 20.03.2020 - 01.01.2024 Activ la nivel național
1743,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Misiunea de la care organizația noastră nu s-a abătut în cei 22 de ani de existență, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie, rămâne punctul esențial al activității noastre și în aceste momente grele în care suntem afectați de virusul Covid-19. Suntem preocupați de siguranța celor 32 de copiii din cele trei căsuțe de tip familial ale fundației din Râmnicu Vâlcea și Ocnele Mari. Suntem preocupați de menținerea în siguranță a lucrătorilor și colaboratorilor noștri pentu a putea asigura continuitatea îngrijirii, educației și asistenței pentru copiii și familiile beneficiare.

 Ne mobilizăm și pentru a ajuta persoanele cele mai afectate de pandemie, persoanele vârstnice (peste 65 de ani) identificate cu sprijinul asistentilor sociali din 3 comunitati ale judetului Valcea.

Scopul proiectului

Sprijin de urgenta acordat grupurilor vulnerabile afectate de pandemia virusului Covid-19.

Suport  acordat copiilor din grupuri vulnerabile pentru asigurarea continuității asistenței educaționale oferite de școală

Cui donez?

- copiilor aflați sub o măsură de protecție din Fundația ”Inimă pentru Inimă”;

- familiilor aflate în situație de risc, în contextul pandemiei;

- persoanelor vârstnice în dificultate identificate cu sprijinul asistentilor sociali

- cabinetelor medicale și secții de spital

- instituțiilor implicate în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

De ce să donez?

Pentru că există o nevoie acuta de materiale de protecție (dezinfectant, masti, manusi) și materiale de igienă personală atât la nivelul persoanelor vulnerabile cât și la nivelul lucratorilor din serviciile socio-medicale (combinezoane, viziere).

Pentru facilitarea accesului la educație a copiilor din grupuri vulnerabile (copii afectați de sărăcie, copii instituționalizați) care nu dispun de resurse digitale - internet, tablete, computere.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4477 vizualizări

ONG - Fundatia Inima pentru Inima

 

Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor

Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.

 

 
Adresă:

Sediul social: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 9, bloc F, scara A, apt. 9, județul Vâlcea

Sediul operativ: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 8, bloc S1, scara C, apt. 17, județul Vâlcea

Telefon: +40250736307
Contact: Ec. Lidia Dobre - președinte
Website: www.ipi.ro