Partener de implementare

Închis

Social

O casa sigura pentru fiecare

Fundatia Inima pentru Inima

Suma target

1.743 RON

30.000 RON

13 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Misiunea de la care organizația noastră nu s-a abătut în cei 22 de ani de existență, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie, rămâne punctul esențial al activității noastre și în aceste momente grele în care suntem afectați de virusul Covid-19. Suntem preocupați de siguranța celor 32 de copiii din cele trei căsuțe de tip familial ale fundației din Râmnicu Vâlcea și Ocnele Mari. Suntem preocupați de menținerea în siguranță a lucrătorilor și colaboratorilor noștri pentu a putea asigura continuitatea îngrijirii, educației și asistenței pentru copiii și familiile beneficiare.  Ne mobilizăm și pentru a ajuta persoanele cele mai afectate de pandemie, persoanele vârstnice (peste 65 de ani) identificate cu sprijinul asistentilor sociali din 3 comunitati ale judetului Valcea.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

20.03.2020 - 01.01.2024

Scopul proiectului

Sprijin de urgenta acordat grupurilor vulnerabile afectate de pandemia virusului Covid-19. Suport  acordat copiilor din grupuri vulnerabile pentru asigurarea continuității asistenței educaționale oferite de școală

Beneficiarii proiectului

- copiilor aflați sub o măsură de protecție din Fundația ”Inimă pentru Inimă”; - familiilor aflate în situație de risc, în contextul pandemiei; - persoanelor vârstnice în dificultate identificate cu sprijinul asistentilor sociali - cabinetelor medicale și secții de spital - instituțiilor implicate în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

De ce să donez?

Pentru că există o nevoie acuta de materiale de protecție (dezinfectant, masti, manusi) și materiale de igienă personală atât la nivelul persoanelor vulnerabile cât și la nivelul lucratorilor din serviciile socio-medicale (combinezoane, viziere). Pentru facilitarea accesului la educație a copiilor din grupuri vulnerabile (copii afectați de sărăcie, copii instituționalizați) care nu dispun de resurse digitale - internet, tablete, computere.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Inima pentru Inima

  Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.