Social

O sansa la viitor

Perioada: 22.07.2022 - 31.12.2024 Activ în Bucuresti Ilfov
0 Lei
Sumă target: 350000 Lei
Donează

Descriere

Copiii din centrele de plasament sunt obligati sa paraseasca centrul la varsta de 18 ani sau in conditii speciale (continuarea studiilor post-liceale sau angajare) pot ramane pana la varsta de 26 de ani. Dupa aceasta varsta, potrivit statisticilor, doar 20% dintre copii reusesc cu sprijinul ONG-urilor si al institutiilor sa se angajeze si sa isi permita o chirie. Pentru restul de copii sansele de a ramane pe strada sunt foarte mari.

Scopul proiectului

  • Ne propunem sa indrumam acesti copii, in functie de abilitatile fiecaruia, catre cursuri de specializare, cursuri de formare si calificare pentru meserii, cursuri universitare, apoi sa-i ajutam in cautarea si identificarea unui loc de munca stabil.

Cui donez?

  • 122 de tineri din centrele de plasament si centrele de zi ale Directiei generale de asistenta sociala si protectia a copilului din sectorul 2, Bucuresti.
  • 28 de tineri din familiile defavorizate ale orasului Pantelimon, Ilfov.

De ce să donez?

Doneaza pentru o sansa la viitor al tinerilor din centrele de plasament, care au nevoie de o calificare si un loc de munca, au nevoie sa se stie protejati, iubiti si ingrijiti. Doneaza pentru ei precum ti-ai ajuta propriul copil sa ajunga cineva in viata.

Doneaza pentru ca “daruind vei dobandi”!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
229 vizualizări

ONG - Asociatia Omis

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂIUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA

Adresă:

strada Zaganului nr 28,Pantelimon, Ilfov

Telefon: +40736767233
Contact: Florin Toropoc
Website: www.omis.ro