Partener de implementare

Deschis

Social

O sansa la viitor

Asociatia Omis

Suma target

0 RON

350.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Copiii din centrele de plasament sunt obligati sa paraseasca centrul la varsta de 18 ani sau in conditii speciale (continuarea studiilor post-liceale sau angajare) pot ramane pana la varsta de 26 de ani. Dupa aceasta varsta, potrivit statisticilor, doar 20% dintre copii reusesc cu sprijinul ONG-urilor si al institutiilor sa se angajeze si sa isi permita o chirie. Pentru restul de copii sansele de a ramane pe strada sunt foarte mari.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Ilfov

Perioada donații

22.07.2022 - 31.12.2024

Scopul proiectului

Ne propunem sa indrumam acesti copii, in functie de abilitatile fiecaruia, catre cursuri de specializare, cursuri de formare si calificare pentru meserii, cursuri universitare, apoi sa-i ajutam in cautarea si identificarea unui loc de munca stabil.

Beneficiarii proiectului

122 de tineri din centrele de plasament si centrele de zi ale Directiei generale de asistenta sociala si protectia a copilului din sectorul 2, Bucuresti. 28 de tineri din familiile defavorizate ale orasului Pantelimon, Ilfov.

De ce să donez?

Doneaza pentru o sansa la viitor al tinerilor din centrele de plasament, care au nevoie de o calificare si un loc de munca, au nevoie sa se stie protejati, iubiti si ingrijiti. Doneaza pentru ei precum ti-ai ajuta propriul copil sa ajunga cineva in viata. Doneaza pentru ca “daruind vei dobandi”!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Omis

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂ, IUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA