Cultura

Romania transatlantica

Perioada: 29.06.2016 - 31.12.2017 Activ în
4350,00 Lei
Sumă target: 44000 Lei
Donează

Descriere

“Romania transatlantică” - volum colaborativ.

Cartea propune mai mult decât un concept strategic – este un proiect de transfer cultural si de know-how care subliniază valori si modele de secol XXI pentru societatea românească și pentru cultura politică locală. Conceptele cheie abordate în volum țin cont de valorile transatlantice suprapuse pe modelele instituționale ale democrației autentice. Colecția de eseuri, privită holistic, propune o viziune care poate sta la fundația unui “nou proiect de țară” și a unei strategii atlantice care consolidează realizarile post-comuniste ale României ca țară membră a NATO și a Uniunii Europene în contextul inovațiilor politice care vor transforma aceste cluburi.

Articole externe

Scopul proiectului

Ideile expuse de “România transatlantică” vin să propună o nouă stare de spirit și o atmosferă intelectuală favorabilă pentru deschiderea către lumea Atlantică și pentru dezvoltarea domeniilor în care există potențial precum economia, cultura, știința și inovația.

Cui donez?

Crowdfunding rewards - beneficii pentru donatori

 

*Nota - Procesul de crowdfunding este coordonat de Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (CRSC Europe), CUI 19081529 / Comunicarea datelor legate de expediere (adresa/numar de telefon) se vor face prin e-mail.

De ce să donez?

Rewards:

1. Pentru fiecare donație de 100 lei, vei ajuta la tipărirea a 2 exemplare din cartea “România transatlantică”;

2. În semn de mulțumire vei primi un exemplar al volumului “România transatlantică”;

3. La cerere, poți fi abonat la newsletterul comunității pentru a primi noutăți despre inițiativă și pentru a fi invitat la evenimentele de lansare.

6774 vizualizări

ONG - CR - Romania

Platforma propune o serie de lucrări colaborative precum "România transatlantică", “7 teme fundamentale pentru România” (2014), “România noului val” (2015) și “100 de fețe ale inovației” (2016), care conturează o nouă piață a ideilor după 25 de ani de democrație.

Inițiativa demersului aparține Clubului România.

Adresă:

Strada Boteanu nr.1

Telefon: 0745166200
Contact: Bogdan Gavrila