Partener de implementare

Închis

Cultura

Romania transatlantica

CR - Romania

Suma target

4.350 RON

44.000 RON

15 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

“Romania transatlantică” - volum colaborativ. Cartea propune mai mult decât un concept strategic – este un proiect de transfer cultural si de know-how care subliniază valori si modele de secol XXI pentru societatea românească și pentru cultura politică locală. Conceptele cheie abordate în volum țin cont de valorile transatlantice suprapuse pe modelele instituționale ale democrației autentice. Colecția de eseuri, privită holistic, propune o viziune care poate sta la fundația unui “nou proiect de țară” și a unei strategii atlantice care consolidează realizarile post-comuniste ale României ca țară membră a NATO și a Uniunii Europene în contextul inovațiilor politice care vor transforma aceste cluburi.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

29.06.2016 - 31.12.2017

Scopul proiectului

Ideile expuse de “România transatlantică” vin să propună o nouă stare de spirit și o atmosferă intelectuală favorabilă pentru deschiderea către lumea Atlantică și pentru dezvoltarea domeniilor în care există potențial precum economia, cultura, știința și inovația.

Beneficiarii proiectului

  *Nota - Procesul de crowdfunding este coordonat de Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (CRSC Europe), CUI 19081529 / Comunicarea datelor legate de expediere (adresa/numar de telefon) se vor face prin e-mail.

De ce să donez?

Rewards: 1. Pentru fiecare donație de 100 lei, vei ajuta la tipărirea a 2 exemplare din cartea “România transatlantică”; 2. În semn de mulțumire vei primi un exemplar al volumului “România transatlantică”; 3. La cerere, poți fi abonat la newsletterul comunității pentru a primi noutăți despre inițiativă și pentru a fi invitat la evenimentele de lansare.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

CR - Romania

Platforma propune o serie de lucrări colaborative precum "România transatlantică", “7 teme fundamentale pentru România” (2014), “România noului val” (2015) și “100 de fețe ale inovației” (2016), care conturează o nouă piață a ideilor după 25 de ani de democrație. Inițiativa demersului aparține Clubului România.