Educație

Safety Kit pentru Educatie

Perioada: 07.05.2020 - 12.06.2020 Activ în Constanta
1950,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Campania de donații intitulată “Safety Kit pentru educație”  este un demers prin care echipa “Constanța- Capitala Tineretului din România” își propune să vina în ajutorul elevilor din județul Constanța. Pe data de 2 iunie, elevii din anii terminali ( clasele a VIII-a și a XII-a ) vor reveni la scoală pentru recapitularea materiei, înaintea examenelor. Din nefericire, în mediul rural, accesul la echipamentele de protecție împotriva noului coronavirus este precar. Din acest motiv, ne dorim să minimalizăm riscul de expunere și, la revenirea la scoală, pe băncile elevilor să existe un kit care să îi protejeze de o eventuală infecție cu COVID -19. Acest “safety kit “ va conține măști, mănuși de protecție și un dezinfectant.

Articole externe

Scopul proiectului

Inițiativa 𝗦𝗮𝗳𝗲𝘁𝘆 𝗞𝗶𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 este un efort colectiv al întregii comunități Constanța - Capitala Tineretului din România 2020-2021. Scopul este acela de a colecta suficiente fonduri pentru ca toți copiii din mediul rural să beneficieze de protecția minimă necesară pentru a se pregăti în siguranță pentru examene.

Cui donez?

Donațiile se vor îndrepta exclusiv către achiziționarea de kit-uri de protectie pentru toti elevii din ani terminali din mediul rural din judetul Constanta, aproximativ 5000 de kituri care sa-i astepte pe bancile scolilor unde vor invata.

De ce să donez?

Demersul nostru este unul deosebit de necesar în aceste vremuri tumultoase si ne dorim sa va avem alaturi. Contributia dumneavoastră ar ajuta atat la asigurarea unui mediu steril de lucru pentru copiii din judetul Constanta, cât și la facilitarea accesului la educație pentru ei.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1506 vizualizări

ONG - Federatia Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanta

FONT CT este o federație alcătuită din organizații de tineret, ce este constituită în scopul declarat şi asumat și anume deschiderea, îndrumarea și investirea în tineret prin orice formă de acţiune organizată, pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și susținerea comunităților de tineri din Constanța și județul Constanța.

În prezent, FONT CT este alcătuită din 3 asociații membre: Asociația AIESEC Constanța, Asociația Youth Vision și Liga Studenților - Universitatea Ovidius din Constanța.

Adresă:

Judetul Constanta, Municipiul Constanta

Bulevardul Mamaia, Nr. 124, Caminul C2, Camepra P01, Etaj Parter

Telefon: 0748031166
Contact: Ionut Barbu