Social

Salveaza o viata cu 5 lei

Perioada: 05.12.2016 - 24.06.2017 Activ în
79944,00 Lei
Sumă target: 60000 Lei
Donează

Descriere

Fundatia Bucuria Darului este organizatia din Brasov care “spala de umilinte si pune la masa oamenii sarmani”.

Zi de zi oferim gratuit un pranz cald celor 300 de persoane cu venituri mici care au nevoie de sprijinul nostru. Printre ei intalnim familii cu copii multi, oameni singuri care si-au pierdut locul de munca, orfani care nu au reusit sa se integreze in campul muncii, batrani bolnavi care nu mai au nici un ajutor si care nu pot sa isi mai gateasca, oameni ai strazii.

Pentru ei incercam sa gasim solutii oferindu-le  suport pentru a-si gasi un loc stabil de munca sau integrandu-i  in activitatea cantinei prin voluntariat. Asa le oferim o sansa reala de a-si dobandi demnitatea si increderea in sine.

Articole externe

Scopul proiectului

# De a creste cu 50 de persoane  numarul celor care pot beneficia de ajutorul fundatiei.
# De a acoperi cheltuielile pentru perioada iernii.
# De a putea acoperi cat mai multe nevoi ale persoanelor fara adapost sau care au conditii de locuit improprii-  demararea constructiei unor spatii de locuit.

Cui donez?

Celor 50 de persoane care nu beneficiaza inca de sprijinul fundatiei.

Celor 300 de persoane care sunt deja sprijinite de fundatie.

Persoanelor fara adapost care au nevoie de un acoperis pe perioada iernii.

 

*De fapt vecinului care s-a mutat de mult si nu mai stii nimic de el, colegului de liceu premiant care a trecut printr-un divort, celei pe care o vezi la coada in supermarket cu un cos in care nu are decat o paine si putin parizer, copilului care se uita cu jind dupa o jucarie din vitrina, lui Matei-cel care vrea sa invete mai bine dar care nu poate citi decat la lumina lumanarii, colegului de palier cu multi copii, copilului orfan ajuns in strada fara niciun alt ajutor si multor altor povesti de viata.

De ce să donez?

  • Oferi posibilitatea pentru inca 50 de persoane de a beneficia de un pranz cald gratuit .
  • Oferi oamenilor strazii posibilitatea de a se spala, de a primi haine, de a se adaposti de frig, de a-si gasi un loc de munca, de a se simti acceptati si de a dobandi sentimentul de  apartenenta.
  • Contribui la demararea constructiei unor spatii de locuit pentru oamenii strazii.

* si pentru ca ORICINE, ORICAND poate ajunge in situatia lor

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
25626 vizualizări

ONG - Fundatia Bucuria Darului

Fundatia Bucuria Darului ofera fiecarei persoane doborate de incercarile vietii, ajutor pentru supravietuire! 

 

Dintre cele 300 de persoane ajutate zilnic, o atentie deosebita o acordam celor 40 de persoane fara adapost. Acestia sunt oamenii pe care ii vedem dormind in parc, in gara, in canale, in pesteri, sau in adaposturi improvizate. Printre ei, sunt copiii crescuti in orfelinate sau oamenii care au avut o familie, un loc de munca respectabil, pierzand totul. Ii ajutam oferindu-le incurajare pornind de la o masa calda, posibilitatea de a se spala si de a-si spala hainele, pana la acte de identitate si un loc de munca.

 

Pe langa acesti oameni fara adapost, ajutam atat 86 de copii, care au nevoie de indrumare la lectii sau pentru a-si petrece constructiv timpul liber, cat si oameni batrani, bolnavi care au dreptul sa se bucure de o viata demna!

Adresă: <p>Brasov, str.Gospodarilor, nr.5.</p>
Telefon: 0368465348
Contact: Sinziana Vatra