Educație

Scoala Modulara Laude-Reut - Sustine Educatia de Excelenta

Perioada: 24.11.2020 - 01.06.2021 Activ în Bucuresti
905,00 Lei
Sumă target: 2500000 Lei
Donează

Descriere

Odată cu pandemia de coronavirus, una dintre soluțiile pentru extinderea capacitatii in vederea asigurarii unui spatiu cat mai mare pentru fiecare elev in parte luată în calcul de către Fundatia Reut, impreuna cu conducerea Complexului Educational Laude-Reut, o reprezintă amenajarea cu prioritate a unei construcții modulare.

În vederea realizării proiectului a fost emis planul de amplasament prin care a fost stabilit locul optim pentru această extindere, soluția identificată fiind aceea de amenajare a unei structuri modulare cu o suprafata construita la sol de 285 metri patrati si suprafata desfasurata de 535 metri patrati, astfel încât să rezulte 9 noi clase

Scopul proiectului

De la grădiniță până la liceu, Laude-Reut le oferă copiilor de orice vârstă șansa unei educații de excelență, ce combină pregătirea academică solidă cu un mediu ce stimulează dezvoltarea intelectuală și personală, alături de cursuri extracurriculare în domenii precum business, media, diplomație, public speaking și debate.

Cui donez?

Profesionalismul echipei Laude-Reut a creat faima acestei institutii de invatamant, în jurul căreia s-au aliat o mulţime de oameni de valoare, profesionişti la rândul lor în domeniile în care activează venind în sprijinul viziunii noastre pentru pregătirea generaţiilor lumii de mâine.

Avem împreună o misiune de valoare şi simţim că vom face lucruri minunate, în baza viziunii împărtăşite în educaţie, pentru care aveţi întreaga noastră apreciere.

Vă mulţumim mult pentru încrederea cu care ne-aţi învestit și vă așteptăm în familia Laude-Reut!

De ce să donez?

România trece printr-o situatie dificilă, dar in acest haos exista institutii de invatamant care functioneaza asa cum orice parinte si-ar dori sa functioneze scoala unde ii este educat copilul, printre acestea se numara si Complexul Educational Laude-Reut.

Aceasta unitate de invatamant este destinata tuturor elevilor care iubesc școala, acordand an de an burse de studiu celor care isi doresc o educatie de viitor.

2307 vizualizări

ONG - Fundatia Reut

Fundația Reut, fosta fundație Ronald S. Lauder România, cu statut de utilitate publică, urmărește finanţarea, gestionarea şi conducerea Complexului Educaţional Laude-Reut, dezvoltarea activităților instructiv-educative și culturale pentru perpetuarea şi revitalizarea educaţiei iudaice şi a limbii ebraice; integrarea Complexului Educaţional Laude-Reut în sistemul de învăţământ românesc şi internațional; educaţia şi instruirea pe criteriul multiculturalităţii și toleranței, la cele mai înalte standarde de calitate în educație, potrivit curriculumului naţional şi legislaţiei române în domeniul învățământului preuniversitar privat acreditat.


Fundaţia Reut a dezvoltat Complexul Educaţional Laude-Reut în Bucureşti, cu ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal, pentru 495 de elevi astăzi, beneficiarii unui program interdisciplinar de studii în business, media, diplomaţie, protocol, afaceri internaţionale, debate, public speaking şi educaţie financiară.

 

Adresă:

Bucuresti, sectorul 3, str. IULIU BARASCH nr. 15, telefon 0318059280

Telefon: 0722201705
Contact: TOVA BEN NUN CHERBIS