Partener de implementare

Închis

Educație

Scoala Modulara Laude-Reut - Sustine Educatia de Excelenta

Fundatia Reut

Suma target

905 RON

2.500.000 RON

5 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Odată cu pandemia de coronavirus, una dintre soluțiile pentru extinderea capacitatii in vederea asigurarii unui spatiu cat mai mare pentru fiecare elev in parte luată în calcul de către Fundatia Reut, impreuna cu conducerea Complexului Educational Laude-Reut, o reprezintă amenajarea cu prioritate a unei construcții modulare. În vederea realizării proiectului a fost emis planul de amplasament prin care a fost stabilit locul optim pentru această extindere, soluția identificată fiind aceea de amenajare a unei structuri modulare cu o suprafata construita la sol de 285 metri patrati si suprafata desfasurata de 535 metri patrati, astfel încât să rezulte 9 noi clase

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

24.11.2020 - 01.06.2021

Scopul proiectului

De la grădiniță până la liceu, Laude-Reut le oferă copiilor de orice vârstă șansa unei educații de excelență, ce combină pregătirea academică solidă cu un mediu ce stimulează dezvoltarea intelectuală și personală, alături de cursuri extracurriculare în domenii precum business, media, diplomație, public speaking și debate.

Beneficiarii proiectului

Profesionalismul echipei Laude-Reut a creat faima acestei institutii de invatamant, în jurul căreia s-au aliat o mulţime de oameni de valoare, profesionişti la rândul lor în domeniile în care activează venind în sprijinul viziunii noastre pentru pregătirea generaţiilor lumii de mâine. Avem împreună o misiune de valoare şi simţim că vom face lucruri minunate, în baza viziunii împărtăşite în educaţie, pentru care aveţi întreaga noastră apreciere. Vă mulţumim mult pentru încrederea cu care ne-aţi învestit și vă așteptăm în familia Laude-Reut!

De ce să donez?

România trece printr-o situatie dificilă, dar in acest haos exista institutii de invatamant care functioneaza asa cum orice parinte si-ar dori sa functioneze scoala unde ii este educat copilul, printre acestea se numara si Complexul Educational Laude-Reut. Aceasta unitate de invatamant este destinata tuturor elevilor care iubesc școala, acordand an de an burse de studiu celor care isi doresc o educatie de viitor.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Reut

Fundația Reut, fosta fundație Ronald S. Lauder România, cu statut de utilitate publică, urmărește finanţarea, gestionarea şi conducerea Complexului Educaţional Laude-Reut, dezvoltarea activităților instructiv-educative și culturale pentru perpetuarea şi revitalizarea educaţiei iudaice şi a limbii ebraice; integrarea Complexului Educaţional Laude-Reut în sistemul de învăţământ românesc şi internațional; educaţia şi instruirea pe criteriul multiculturalităţii și toleranței, la cele mai înalte standarde de calitate în educație, potrivit curriculumului naţional şi legislaţiei române în domeniul învățământului preuniversitar privat acreditat. Fundaţia Reut a dezvoltat Complexul Educaţional Laude-Reut în Bucureşti, cu ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal, pentru 495 de elevi astăzi, beneficiarii unui program interdisciplinar de studii în business, media, diplomaţie, protocol, afaceri internaţionale, debate, public speaking şi educaţie financiară.