Social

Si ei pot.Sa le oferim o sansa!

Perioada: 07.11.2014 - 07.11.2015 Activ la nivel național
55840,00 Lei
Sumă target: 60000 Lei
Donează

Descriere

Maxima independenta cu minima asistenta ,motto­-ul sub care Asociatia Prietenia ofera servicii de asistenta sociala pentru 32 adulti cu dizabilitati.

Zilnic beneficiarii nostri lucreaza in ateliere practice , descoperindu-si si dezvoltandu-­si abilitatile latente de care dispun. Ei beneficiaza de spatii de cazare, serviere a mesei, precum si de programe de recreere si divertisment intr-­un mediu familiar.

Acest proiect presupune resurse financiare lunare de cca. 400 euro per beneficiar. Pentru 10 dintre ei posibilitatile financiare ale familiilor sau sustinatorilor acestora sunt limitate,fiind necesara acoperirea deficitului din alte fonduri.

Si tu poti contribui la efortul nostru de a oferi o sansa acestor beneficiari!

Articole externe

Scopul proiectului

Atragerea de fonduri suplimentare pentru acoperirea cheltuielilor lunare necesare celor 10  beneficiari cu resurse financiare reduse ce isi desfasoara activitatea in Centrul de Socioterapie din Pantelimon.

Cui donez?

Celor 10  adulti cu dizabilitati mentale si asociate din cadrul Centrului de Socioterapie Pantelimon al Asociatiei Prietenia, care au nevoie de supraveghere, indrumare, dar mai ales de siguranta traiului de zi cu zi.

De ce să donez?

Pentru a oferi sansa acestor adulti de a-­si continua activitatea in Centru unde sa fie indrumati corespunzator pentru a deprinde noi abilitati necesare unei mai mari autonomii personale si unde sa poata duce o viata decenta.

Haideti sa ii sprijinim sa faca in continuare ceea ce le place, sa obtina rezultate bune si frumoase intr-­un mediu familiar, propice dezvoltarii lor!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2247 vizualizări

ONG - Asociatia Prietenia

Misiunea Asociatiei Prietenia este integrarea sociala si profesionala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale si asociate. In prezent, 85 de persoane beneficiaza de terapie si sprijin, din care 53 copii scolarizati in cadrul sistemului de terapie si educatie alternativa CTSPC CORABIA Bucuresti si 32 tineri si adulti asistati in Centrul de Socioterapie Pantelimon

 

 

Adresă: Str. Tugomir Voievod 58, sector 2, Bucuresti; Punct de lucru: Str. Sf. Gheorghe 46, Pantelimon, Ilfov
Telefon: 0730 032 770
Contact: Mircea Savu