Partener de implementare

Închis

Social

Si ei pot.Sa le oferim o sansa!

Asociatia Prietenia

Suma target

55.840 RON

60.000 RON

474 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Maxima independenta cu minima asistenta ,motto­-ul sub care Asociatia Prietenia ofera servicii de asistenta sociala pentru 32 adulti cu dizabilitati. Zilnic beneficiarii nostri lucreaza in ateliere practice , descoperindu-si si dezvoltandu-­si abilitatile latente de care dispun. Ei beneficiaza de spatii de cazare, serviere a mesei, precum si de programe de recreere si divertisment intr-­un mediu familiar. Acest proiect presupune resurse financiare lunare de cca. 400 euro per beneficiar. Pentru 10 dintre ei posibilitatile financiare ale familiilor sau sustinatorilor acestora sunt limitate,fiind necesara acoperirea deficitului din alte fonduri. Si tu poti contribui la efortul nostru de a oferi o sansa acestor beneficiari!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

07.11.2014 - 07.11.2015

Scopul proiectului

Atragerea de fonduri suplimentare pentru acoperirea cheltuielilor lunare necesare celor 10  beneficiari cu resurse financiare reduse ce isi desfasoara activitatea in Centrul de Socioterapie din Pantelimon.

Beneficiarii proiectului

Celor 10  adulti cu dizabilitati mentale si asociate din cadrul Centrului de Socioterapie Pantelimon al Asociatiei Prietenia, care au nevoie de supraveghere, indrumare, dar mai ales de siguranta traiului de zi cu zi.

De ce să donez?

Pentru a oferi sansa acestor adulti de a-­si continua activitatea in Centru unde sa fie indrumati corespunzator pentru a deprinde noi abilitati necesare unei mai mari autonomii personale si unde sa poata duce o viata decenta. Haideti sa ii sprijinim sa faca in continuare ceea ce le place, sa obtina rezultate bune si frumoase intr-­un mediu familiar, propice dezvoltarii lor!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Prietenia

Misiunea Asociatiei Prietenia este integrarea sociala si profesionala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale si asociate. In prezent, 85 de persoane beneficiaza de terapie si sprijin, din care 53 copii scolarizati in cadrul sistemului de terapie si educatie alternativa CTSPC CORABIA Bucuresti si 32 tineri si adulti asistati in Centrul de Socioterapie Pantelimon.