Educație

Sustine un copil la cursuri de programare

Perioada: 01.03.2022 - 31.03.2022 Activ la nivel național
18,00 Lei
Sumă target: 4500 Lei
Donează

Descriere

Ajută un copil să pășească în lumea programării! Cursuri special gândite pentru copii, folosind metoda  "gamification", învățare prin joacă. Astfel copiii  înțeleg mai ușor  informația și se îndrăgostesc de programare și robotică!

Un astfel de curs poate fi primul pas către o carieră în domeniul IT. Sponsorizând participarea la curs, poți schimba viața unui copil care în mod normal nu ar avea acces la astfel de activități. 

 

Scopul proiectului

Scopul acestui curs este de a le canaliza atracția pe care deja o au către tehnologie, spre creativitate, nu doar consum. În acest fel cursanții  vor dezvolta aptitudini necesare și esențiale pentru secolul în care trăim.

Cui donez?

Celor 15 copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, beneficiari ai cursului de programare.

Necesar: 300 ron/copil/ lună- timp de 3 luni

De ce să donez?

Avem 15 copii interesați de programare, copii ce provin din familii care nu își permit să susțină pregătirea lor. Ajută un copil să participe la un curs ce poate fi primul pas în dezvoltarea unei cariere!

435 vizualizări

ONG - Asociatia EPCA

Dupa 10 ani de voluntariat in diverse institutii, ideea deschiderii unui ONG a venit natural. Dorinta de a ajuta a existat intotdeauna in noi, insa posibilitatea deschiderii acestui ONG s-a conturat pe parcurs, pornind de la discutii legate de experientele noastre profesionale si nemultumiri fata de ce vedem in jur, astfel ne-am reunit in aceasta formula: Adriana, Claudia si Florentina.

Lucrand deja cu copii din centre de plasament, am observat dorinta lor de a participa la diverse activitati (cursuri dans, pictura, etc). Astfel de activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatilor lor, prin faptul ca socializeaza, se simt inclusi si acceptati de ceilalti, invata lucruri noi, se simt apreciati, importanti.

Am decis sa abordam domeniul dezvoltarii personale si educationale prin cursuri non formale atat pentru copii cat si pentru adulti.

Adresă:

Mun.Bucuresti, Sector 3, Str. Armenis, nr 8-10.

Telefon: 0725137134
Contact: Claudia Sfatuta