Social

Tabara Raza de Speranta 2020

Perioada: 01.01.2021 - 31.01.2022 Activ la nivel național
100,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Tabara Raza de Speranta este consacrata dorintei de a oferi copiilor suferinzi de boli cronice experienta unei tabere care le poate schimba viata.  Scopul nostru este sa le imbogatim viata prin crearea unor oportunitati memorabile si placute, pe care le dorim emotionante si de mare impact. In tabara Raza de Speranta copiii sunt liberi sa exploreze si sa creeze, sa progreseze si sa recunoasca ca timpul petrecut impreuna facându-si prieteni.
Tabara o Raza de Speranta ofera copiilor afectati de hemofilie si alte boli grave ceva ce ei nu pot obtine in fiecare zi– Sansa de a cunoaste ce inseamna sa fi copil. Ei practica activitati comune cu prietenii lor, in timpul carora invata mai mult despre conditia lor specifica,modul de a se raporta la ea si modul de a-i face fata.

Articole externe

Scopul proiectului

Desfasurarea de activitati de ajutorare a persoanelor bolnave de hemofilie, cancer si boli incurabile sau rare, a persoanelor cu dizabilitati provenite din medii sociale defavorizate

Cui donez?

Oferim sansa, a 40 de copii care sufera de hemofilie, boli oncologice si celor cu boli rare sa se bucure de 2 saptamani, in tabara Raza de Speranta, unde se vor bucura de exercitii de karate fara contact, câmpuri de joaca, inot in piscina, confectionarea de obiecte de arta si suveniruri, spectacole in care isi expun talentele, excursii, sarbatorirea zilelor de nastere si altele.

De ce să donez?

Copiii cu boli cronice nu au o perspectiva prea frumoasa a viitorului lor. Dorim sa schimbe aceasta situatie.
Este nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a avea garantia ca toti copii bolnavi oncologici si cei care sufera de boli rare, care vor sa participe la tabara  Raza de Speranta, pot sa o faca.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5422 vizualizări

ONG - Asociatia Impreuna pentru o raza de Speranta

  • Organizarea de tabere pentru copii bolnavii de hemofilie, copii bolnavii oncologici si cei care sufera de boli rare;
  • Sprijinirea si promovarea integrarii sociale si profesionale in societate si redarea sentimentului de apartenenta sociala a copiilor cu dizabilitati fizice, somatice, vizuale, auditive, neuropshice, asociate, etc..HIV/SIDA si boli rare, precum si celor proveniti din diverse medii sociale defavorizate (din centre de plasament, apartamente sociale, medii dezavantajate, studenti in dificultate etc.)
  • Sprijinirea copiilor cu dizabilitati in vederea dezvoltarii unei vieti independente prin initierea, organizarea si implimentarea de proiecte, campanii si actiuni de promovare si sprijinirii a integrarii sociale, economice si profesionale a copiilor cu dizabilitati, de dezvoltare personala a acestora, precum si de consiliere;
Adresă:

Bucuresti,  strada Aleaa Parava, nr.1, Bl.A21, Sc.C, Et.2, Ap.37, Judetul/Sectorul 6

Telefon: 0766306616
Contact: Ileana Vaduva