Educație

Tabara de vara la noi acasa

Perioada: 01.05.2021 - 18.07.2021 Activ în Galati
0 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

Din cauza situaţiei actuale cei 70 de copii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii Sfântul Spiridon, Galați, nu mai pot beneficia de o tabără în afara oraşului, de aceea și-au propus să aducă tabăra la ei acasă.

 

Vă așteptăm alături de Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon, Galati să contribuim împreună la înfăptuirea copilăriei pentru 45 de copii, dornici să experimenteze prin joc şi joacă cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Şi cu ajutorul tău, “Tabăra de vară de acasă” poate deveni realitate.

 

 

 

Scopul proiectului

 

Să organizăm în cadrul centrului activităţi recreative, de socializare şi petrecere a timpului liber, sportive, creative și de dezvoltare personală și emoțională, pentru a-i aduce cât mai aprope de sentimentul unei veri bine petrecute.

Cui donez?

Celor 70 de copii care provin din medii defavorizate și beneficiază  de o masă caldă, ajutor didactic, dar și de ocrotirea unui bunic, în cadrul centrului de zi pentru copii, Sf. Spiridon, Galați

De ce să donez?

Problema resimţită de către copiii Centrului este cea materială.

Pentru a  le dezvolta cât mai mult abilităţile de reuşită în viaţă au nevoie de resurse financiare.

Prin acest proiect ne dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor Centrului de zi Sfantul Spiridon din Galați.

 

 

 

 

238 vizualizări

ONG - Fundatia Comunitara Galati

După ce am funcționat un an și jumătate ca Grup de Inițiativă, am devenit Fundația Comunitară Galați în octombrie 2015. Ne mândrim să facem parte dintr-o țesătură a binelui de fundații comunitare din România, în continuă creștere. Organizații-soră cu multă experiență ne îndrumă să devenim lideri în sectorul non-guvernamental local. Ne propunem să fim un motor al schimbării în Galați și dincolo de el.

Adresă:

Str. Colonel Nicolae Holban, 1B, 800217

Telefon: 0745089060
Contact: Liliana Cristea