Social

TzubyCamp - tabere pentru copii cu istoric de trauma si ingrijitorii acestora

Perioada: 11.12.2018 - 31.12.2024 Activ la nivel național
17260,00 Lei
Sumă target: 87800 Lei
Donează

Descriere

Anual organizăm tabere terapeutice pentru aprox. 60 copii abandonați și integrați în familii substitutive. Interventia terapeutică din timpul taberei se bazează pe principiile TBRI (Trust-Based Relational Intervention) și fiecare copil va beneficia de un adult instruit în intervenția la copii cu istoric de abuz, neglijare severă, abandon.

Scopul proiectului

Instruire pentru îngrijitori / părinți și interventii terapeutice de grup pentru copii care au suferit abandon, abuz, neglijare severă. Adresăm nevoile de instruire ale adulților și simptomele specifice copiilor cu istoric de traumă precum: tulburarea opoziționismului provocator, agresivitate, anxietate de separare, tulburare reactivă de atașament.

Cui donez?

Anual, aprox. 60 copii abandonați și integrați în familii substitutive.

De ce să donez?

Copiii care au suferit abandon, neglijare severă și abuz, dezvoltă tulburări psiho-emoționale specifice. Neadresate, aceste tulburări duc la imposibilitatea de a se integra social, de a avea un loc de muncă sau o relație stabilă. Adulții îngrijitori sau părinții copiilor cu istoric de traumă au nevoie de instruire de specialitate în intervenția specifică simptomatologiilor cauzate de traumă.

6257 vizualizări

ONG - TZUBY'S KIDS

Misiunea Asociaţiei este să se implice în promovarea adopţiei şi a plasamentului familial şi instruire în vederea îngrijirii competente a copiilor cu istoric de traumă.

Asociaţia „Tzuby’s Kids” a fost înființată ca urmare a unor experiențe personale ale fondatorilor avute cu copiii cu istoric de traumă din sistemul de protecție şi au trăit ei înșiși experiența vindecării acestora aplicând principiile de intervenție TBRI (Trust-Based Relational Intervention). Asociația „Tzuby’s Kids” este membră a Alianței România Fără Orfani (ARFO) şi parte a Consorțiului de Traumă al Alianţei având formatori acreditați ANC/CNFPA.

Adresă:

Monaco Towers, Șoseaua Berceni 96, Tower A, Ap.1205,
041912 - Bucharest, Romania (Map | Harta)

Telefon: 004073070712
Contact: Liviu Mihaileanu