Partener de implementare

Deschis

Social

TzubyCamp - tabere pentru copii cu istoric de trauma si ingrijitorii acestora

TZUBY'S KIDS

Suma target

22.855 RON

87.800 RON

74 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Anual organizăm tabere terapeutice pentru aprox. 60 copii abandonați și integrați în familii substitutive. Interventia terapeutică din timpul taberei se bazează pe principiile TBRI (Trust-Based Relational Intervention) și fiecare copil va beneficia de un adult instruit în intervenția la copii cu istoric de abuz, neglijare severă, abandon.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

11.12.2018 - 31.12.2024

Scopul proiectului

Instruire pentru îngrijitori / părinți și interventii terapeutice de grup pentru copii care au suferit abandon, abuz, neglijare severă. Adresăm nevoile de instruire ale adulților și simptomele specifice copiilor cu istoric de traumă precum: tulburarea opoziționismului provocator, agresivitate, anxietate de separare, tulburare reactivă de atașament.

Beneficiarii proiectului

Anual, aprox. 60 copii abandonați și integrați în familii substitutive.

De ce să donez?

Copiii care au suferit abandon, neglijare severă și abuz, dezvoltă tulburări psiho-emoționale specifice. Neadresate, aceste tulburări duc la imposibilitatea de a se integra social, de a avea un loc de muncă sau o relație stabilă. Adulții îngrijitori sau părinții copiilor cu istoric de traumă au nevoie de instruire de specialitate în intervenția specifică simptomatologiilor cauzate de traumă.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

TZUBY'S KIDS

Misiunea Asociaţiei este să se implice în promovarea adopţiei şi a plasamentului familial şi instruire în vederea îngrijirii competente a copiilor cu istoric de traumă. Asociaţia „Tzuby’s Kids” a fost înființată ca urmare a unor experiențe personale ale fondatorilor avute cu copiii cu istoric de traumă din sistemul de protecție şi au trăit ei înșiși experiența vindecării acestora aplicând principiile de intervenție TBRI (Trust-Based Relational Intervention). Asociația „Tzuby’s Kids” este membră a Alianței România Fără Orfani (ARFO) şi parte a Consorțiului de Traumă al Alianţei având formatori acreditați ANC/CNFPA.