Social

Un Copil Educat Un Destin Eliberat

Perioada: 01.01.2023 - 01.01.2024 Activ în Arges Bucuresti
553,00 Lei
Sumă target: 13600 Lei
Donează

Descriere

Copii. Sunt copii cu vârste intre 10-16 ani. Copii care ar trebui sa meargă la scoală, sa se joace, sa își facă prieteni, sa afle cine sunt. Din nefericire ele nu au avut aceasta santa la o viată normala pentru vârsta lor. Ele au suferit in schimb toate formele de abuz, fizic, emoțional, sexual, si de cele mai multe ori sunt învinovățite pentru situația in care se afla, deși sunt copii. Le numim victimele traficului si sunt beneficiarele asociației Reaching Out.

Scopul proiectului

Consiliere psihologica-traumatologie Rechizite școlare si transport pentru 12 copii timp de 6 luni

Cui donez?

Copii cu vârste intre 13-16 ani care au suferit toate formele de abuz, fizic, emoțional, sexual, si de cele mai multe ori sunt învinovățite pentru situația in care se afla, deși sunt copii.

De ce să donez?

Sa oferiti o sansa acestor copii

1021 vizualizări

ONG - Reaching Out

Asociația Reaching Out (ROR) înființată in anul 1998 are ca scop protectia asistenta și reintegrarea victimelor traficului de fiinte umane copii (cu varste intre 13-15 ani). In tot acest timp peste 500 de supraviețuitori ai traficului au fost beneficiare ale programului ROR, dintre care 84% sunt reintegrate și păstrează legătură cu personalul angajat.


In toți acești ani am constatat ca victimele provin din familii dezorganizate și/sau centre de plasament făcând în acest fel prevenirea secundara dificila, în sensul în care nu exista o rețea (familie, prieteni de familie) care sa le fie aproape și sa le susțină pe perioada școlarizării sau obținerea unui loc de munca. Din acest motiv consideram ca ele rămân într-o stare de vulnerabilitate fiind la risc de a fi re-traficate.

Adresă:

Str. Rotaresti DN nr. 136A, com. Bascov, jud. Arges, cod postal 117045

Telefon: 0733044711
Contact: Iana Matei