Social

Un spatiu nou pentru 15 persoane speciale

Perioada: 10.11.2014 - 13.11.2015 Activ în Ilfov
5275,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul isi propune sa remobileze si in felul acesta renoveze cele trei centre rezidentiale ale Organizatiei (doua din Bucuresti si unul din Voluntari, j. Ilfov) in acestea locuind 15 tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate. Mobila din cele 3 centre rezidentiale este folosita de mai bine 18 ani iar calitatea acesteia este din ce in ce mai nepotrivita pentru probleme grave de sanatate ale beneficiarilor nostri. Ne dorim ca prin proiectul acesta nu numai sa obtinem banii pentru remobilarea centrelor dar si sa constientizam publicul larg de existenta acestor oameni (de foarte multe ori ascunsi de ochii nostri) si de potentialul acestora. Inarmati cu o echipa foarte mica de comunicare si fundraising, dorim sa strangem cel putin 30000 ron pentru a ne indeplini obiectivul. 

Scopul proiectului

Remobilarea centrelor rezidentiale pentru 15 tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate din Bucuresti, sector 2 si Voluntari, jud. Ilfov. 

Cui donez?

15 tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate, acestia locuiesc in trei apartamente, doua in Bucuresti si unul in Voluntari. Cei 15 tineri au fost preluati din institutiile publice de foarte mici cu un prognostic de supravietuire de cateva luni la mare parte dintre acestia. Iata ca astazi tinerii nostri sunt foarte bine ingrijiti, majoritatea lor fiind capabili sa ne ajute in treburile gospodaresti ale apartamentului lor.
Tinerii sunt in organizatia noastra de 18-20 ani iar mobila lor este tot atat de veche dar mai ales deteriorata. Cum problemele lor de sanatate sunt complexe, majoritatea avand pozitii improprii din cauza bolii lor, nevoia unui spatiu potrivit de odihna este cu atat mai necesar.

De ce să donez?

Foarte multi dintre noi nu ne-am lovit de probleme de sanatate extrem de dificile. Daca va place un zambet larg dezinteresat, sincer, molipsitor, o imbratisare calda, o primire inedita, atunci puteti sa le obtineti de la cei 15 tineri cu dizabilitati ai nostri. Dar pentru ca ei sa fie fericiti trebuie sa aiba si un mediu de trai decent: apartamente dotate cu paturi nedeformate, dulapuri functionale, mese si scaune adaptate lor. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3330 vizualizări

ONG - Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual

Experienta practica pe care o avem de doua decenii ocupandu-ne de copiii, tinerii, adultii si varstnicii care sunt marginalizati, exclusi, condamnati, abandonati sa traiasca o viata austera fara culoare si bucurie, sansele lor fiind foarte mici pentru a fi considerati normali in societate ne da puterea sa ne continuam activitatile.

In centrele noastre oferim servicii specializate tinerilor cu dizabilitati intelectuale severe dar si varstnicilor.


www.organizatia-suedeza.ro

 

Facebook: https://www.facebook.com/OrganizatiaSuedeza/

 

Adresă:

Str Scolii, nr 5,Voluntari, Jud.Ilfov 

Telefon: 0744370487
Contact: Sandica Popescu